Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • LUMEA

  După două luni de închidere, Marocul permite din februarie zborurile internaționale

  Guvernul marocan a anunţat că din 7 februarie va redeschide spaţiul aerian pentru zborurile internaţionale, după două luni de închidere pe fondul temerilor cauzate de Omicron.

  „Această decizie intervine în conformitate cu dispoziţiile juridice referitoare la gestionarea stării de urgenţă sanitară şi în urma recomandărilor comisiei ştiinţifice şi luând în considerare evoluţia situaţiei epidemiologice”, precizează un comunicat citat de agenţia marocană MAP.

  Măsurile de la posturile de frontieră şi condiţiile ce le vor fi cerute călătorilor sunt examinate de o comisie tehnică şi vor fi anunţate la o dată ulterioară, menţionează comunicatul.

  Totodată, guvernul a decis joi prelungirea stării de urgenţă sanitară, în vigoare din 2020 pe tot teritoriul, până la 28 februarie.

  digi24.ro

  Facebook

  Noutăţi

  Vlad Batrîncea, secretarul executiv al Partidului Socialiștilor, a condamnat interdicția impusă de autorități asupra curselor de avion Chișinău-Moscova ale unei companii aeriene moldovenești. –...

  Noutăţi

  Autoritatea Aeronautică Civilă a emis o directivă prin care interzice efectuarea operațiunilor aeriene în spațiul aerian al Federației Ruse de către operatorii aerieni naționali....

  LUMEA

  Marocul este afectat de cea mai gravă secetă din ultimii 40 de ani, o catastrofă care suscită temeri legate de o penurie severă de...

  SOCIAL

  Autoritatea Aeronautică Civilă informează că pentru 15 martie 2022, a autorizat mai multe zboruri spre și dinspre Republica Moldova:

  Copyright © 2021