Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Drumurile din Chișinău vor fi spălate

  Întreprinderea municipală „Exdrupo” va începe spălarea părții carosabile a drumurilor din Chișinău. Directorul întreprinderii, Sergiu Tomiță, a declarat astăzi, la ședința on-line a serviciilor municipiului Chișinău, că în această săptămână va începe spălarea părții carosabile a drumurilor din capitală.

  În același timp, oficialul a precizat că în termen de trei săptămâni vor fi plombate gropile existente pe străzile din municipiu. „Putem remedia gropile apărute pe străzile din Chișinău în termen de trei săptămâni, va dura cel puțin două-trei luni pentru remedierea problemelor mai grave”, a explicat Tomiță.

  De asemenea, oficialul a spus că a fost anunțată licitația pentru achiziționarea mixturilor asfaltice fierbinți, prelucrate conform normelor europene. „Comitetul tehnic al Ministerului Economiei a schimbat normele tehnice de fabricare a mixturilor asfaltice fierbinți, acest norme urmează să fie publicate și vor urma să fie aplicate de către producători”, a explicat Tomiță.

  Anterior, oficialii de la Exdrupo au declarat că nu pot acoperi găurile apărute în drumurile din municipiul Chișinău datorită faptului că nu pot achiziționa mixturi asfaltice fierbinți, pentru că nu există norme tehnice europene de fabricare a acestora, iar normele vechi de prelucrare au expirat.

  moldpres.md

  Facebook

  SOCIAL

  Primăria municipiului Chișinău își propune crearea Centrului Cultural „Eugen Doga", cu prilejul marcării în anul 2022 a aniversării a 85-a de la nașterea maestrului,...

  SOCIAL

  Un număr de 200 de elevi și 36 de pedagogi din 56 de instituții de învățământ din municipiul Chișinău s-au îmbolnăvit de COVID-19.

  SOCIAL

  Primăria municipiului Chișinău informează că astăzi în intervalul orelor 10:00-18:00, cele 2 puncte de vaccinare mobile se vor afla în următoarele locații: troleibuzul va...

  SOCIAL

  Primăria municipiului Chișinău informează că astăzi și mâine (20-21 august 2021), în intervalul orelor 08:00-17:00, la Centrul municipal de vaccinare (str. Petru Rareş, 18)...

  Copyright © 2021