Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Drumurile din 31 de localități din raionul Telenești vor fi reparate în cadrul programului “Drumuri bune”

  În cadrul proiectului național ”Drumuri bune pentru toți”, lansat de președintele Igor Dodon, vor fi reparate drumurile în 31 de localități din raionul Telenești. Premierul Ion Chicu a declarat astăzi în cadrul unei vizite în acest raion că pentru reparația celor aproape 30 km de drum vor fi alocate peste 33,66 de milioane de lei.

  Finalizarea lucrărilor este preconizată pentru luna noiembrie, anul curent.

  De asemenea, este în proces de reparație drumul Clișova – Suhuluceni – Leușeni – Verejeni, cu lungimea de 22 km. Până în prezent au fost valorificate 21,6 milioane de lei din costul total al proiectului în sumă de 89 de milioane de lei.

  Prim-ministrul a discutat cu autoritățile raionului Telenești și despre proiectele de gazificare, iluminare stradală. În prezent, din 54 de localități din raion, doar 21 sunt conectate la sistemul de alimentare cu gaze naturale.

  TOP 24 de ore

  Facebook

  POLITICA

  Fostul prim-ministru al RM, Ion Chicu susține că, de când Maia Sandu a "scos țara din izolare", costurile împrumuturilor interne au crescut de aproape...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Deputații PAS au încălcat Constituția, votând majorarea "istorică" a salariilor judecătorilor Curții Constituționale. De această părere este fostul premier a țării Ion Chicu.

  POLITICA

  Fostul prim-ministru al RM, Ion Chicu susține că, după conferința de ieri a președintei Maia Sandu, în urma ședinței Consiliului Suprem de Securitate, au...

  SOCIAL

  Președintele PSRM, Igor Dodon, i-a ​​transmis fostului premier Ion Chicu felicitări cu ocazia zilei de naștere.

  Copyright © 2021