Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Drumuri bune pentru Ialoveni. În 24 de localități din acest raion vor fi reparate traseele

  În 24 de sate din raionul Ialoveni vor fi reparate drumurile locale în cadrul proiectului național ”Drumuri bune pentru toți”, lansat de președintele Igor Dodon. Lucrările au început astăzi, 3 iulie, în satul Răzeni, pentru care Guvernul a alocat 1,3 milioane de lei.

  În total, în raionul Ialoveni vor fi reparate 13,32 km de drum local. Statul va aloca pentru aceste lucrări aproape 28 de milioane de lei.
  Președintele Igor Dodon a declarat că în acest an drumurile din toate localitățile țării vor fi reparate. Șeful statului a menționat că banii vor fi alocați în funcție de numărul de locuitori și nu în funcție de culoarea politică a primarului, așa cum au făcut guvernările anterioare.

  ”Anul e greu, criză economică, buget, dar mergem înainte pentru că oamenii așteaptă aceste lucruri de la guvernare”, a de declarat Igor Dodon, în cadrul emisiunii ”Președintele răspunde”.

  În total, pentru implementarea Programului național ”Drumuri Bune pentru toți”, din bugetul de stat vor fi alocate peste 1,37 de miliarde de lei.

  TOP 24 de ore

  Facebook

  SOCIAL

  Un incendiu care a izbucnit într-un bloc locativ cu 2 nivele pe strada Prieteniei 8 din orașul Ialoveni a pus pe jas pompierii IGSU.

  SOCIAL

  Primăria Chișinău informează că pe parcursul anilor 2020-2021, municipalitatea a investit resurse financiare pentru implementarea proiectelor de întreținere a drumurilor și a infrastructurii pietonale...

  ECONOMIE

  Continuă lucrările de reparație în cadrul proiectului național ”Drumuri bune pentru toți”. Luni, a avut loc prima licitație publică privind achiziționarea lucrărilor de reparație...

  SOCIAL

  Întreprinderea municipală "Exdrupo" va începe spălarea părții carosabile a drumurilor din Chișinău. Directorul întreprinderii, Sergiu Tomiță, a declarat astăzi, la ședința on-line a serviciilor...

  Copyright © 2021