Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Drumuri bune în preajma școlilor

  În sectorul Botanica a capitalei a început reparația căilor de acces în proximitatea instituțiilor de învățământ. Întreprinderea municipală „Exdrupo” lucrează la pregătirea teritoriului și așezarea pietrișului, instalarea bordurilor. În total, în sector este planificată îmbunătățirea căilor de acces către 15 instituții de învățământ. Mai multe detalii, aflați imediat.

  Pe strada Zelinski 26/3 din capitală, lucrările de reparație sunt în plină desfășurare. Este planificată renovarea completă a drumului care duce spre școală și grădiniță.

  Iurii Vitneanschii, vicepretor, sectorul Botanica

  „În general, pentru acest volum de muncă de la bugetul municipal, pentru toate cele 15 obiecte, au fost alocate 5,5 milioane de lei. Dacă vorbim despre acest obiect anume, volumul de muncă aici costă 480 de mii de lei ”.

  Unele lucrări la acest proiect au început anul trecut. Vorbim despre drumul și trotuarul de lângă Liceul ”Mihai Grecu”, unde lucrările sunt realizate în proporție de 80% și vor fi finalizate anul acesta.

  Iurii Vitneanschii, vicepretor, sectorul Botanica

  „Momentan nu vom pune asfalt, din cauza unor aspecte birocratice, nu avem asfalt. Cu toate acestea, munca nu se oprește, lucrările continuă. Pregătim o versiune albă și, de îndată ce ajunge asfaltul, asfaltul pentru fiecare obiect poate fi așezat în decurs de o zi. „

  Alexandr Odințov, vicepreședintele Fracțiunii PSRM în CMC

  «Am susținut acest proiect, am făcut modificările necesare, altfel acest proiect nu ar fi fost implementat. „

  De asemenea, Alexandr Odințov a menționat că, după aceste lucrări, va fi reabilitat și teritoriul curților blocurilor din sectorul Botanica.

  Alexandr Odințov, vicepreședintele Fracțiunii PSRM în CMC

  „Anterior, trebuiau să fie 15 curți dar, din păcate, din cauza problemei finanțării, nu 15, ci 7 curți vor fi complet amenajate. Vom publica aceste adrese puțin mai târziu. Ce înseamnă îmbunătățirea completă a curții? Aceasta presupune amenajarea zonei verzi și îmbunătățirea terenului de sport, înlocuirea comunicațiilor, înlocuirea completă a trotuarelor, iluminatul și aplicarea pavajulului”

  Până în prezent, în sectorul Botanica din capitală, prima etapă a lucărilor de reparații a fost finalizată pe străzile Praga 82, Titulescu 18 și pe bulevardul Dacia, lângă Porțile Orașului.

  a-tv.md

  Facebook

  Copyright © 2020