Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Donație sub formă de tehnică de calcul pentru instituțiile de învățământ din municipiul Chișinău

  Mai multe instituții de învățământ municipale au beneficiat de o donație sub formă de tehnică de calcul, din partea Ambasadei Republicii Populare Chineze, UNICEF Moldova și a Ministerului Educaţiei, Culturii și Cercetării.

  Lotul conține 678 de computere și au fost distribuite în 126 de instituții de învățământ din capitală și localitățile suburbane. La repartizarea tehnicii s-a luat în calcul numărul de elevi și a personalului didactic, inclusiv a gradului de dotare a instituțiilor.

  Totodată, în cadrul donației, în instituțiile de învățământ urmează a fi repartizate 300 de termometre, în contextul respectării măsurilor de siguranță și prevenire a infecției COVID – 19.

  Valoarea totală a donațiilor este de 4,17 milioane de lei.

  E de menționat că, pe parcursul anului 2020, Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a achiziționat pentru necesitățile instituțiilor de învățământ 1052 de computere.

  chisinau.md

  Facebook

  SOCIAL

  Cel de-al cincilea președinte al Republicii Moldova, liderul PSRM, Igor Dodon, participă la Marșul Victoriei din centrul Capitalei. În timpul marșului, Dodon a declarat...

  SOCIAL

  Cimitirele din Chișinău vor fi deschise de Paștele Blajinilor, până la ora 17.00. Decizia a fost luată de Comisia pentru Situații Excepționale din Capitală.

  SOCIAL

  Programul de lucru al cafenelelor și restaurantelor din capitală va fi prelungit până la ora 23:00. O decizie în acest sens a fost luată...

  SOCIAL

  Vaccinarea locuitorilor din Chișinău este prioritară pentru municipalitate. Potrivit primarului general, Ion Ceban, specialiștii spun că doar vaccinul, indiferent de tipul serului, ne va...

  Copyright © 2020