Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Doi bărbați au fost reținuți de CNA după ce au extorcat 1.200 de euro pentru un permis de conducere

  1200 de euro ar fi extorcat și primit doi bărbați, sub pretextul că pot ajuta un candidat să obțină permisul de conducere de categoria B și C, fără a deține cunoștințele necesare în domeniu.

  În fapt, cei doi ar fi pretins că au influență asupra persoanelor publice de la Departamentul înmatriculare a mijloacelor de transport și calificare a conducătorilor auto din mun. Chișinău și că-i pot determina pe funcționari să organizeze susținerea cu succes a examenul teoretic și practic, cu eliberarea ulterioară a permisului auto.

  Cazul a fost denunțat la CNA, iar bărbații au fost reținuți de ofițerii anticorupție și procurori, fiind cercetați penal pentru trafic de influență.

  Pentru fortificarea probatoriului, au fost efectuate percheziţii la domiciliile suspecților și în automobilele acestora, unde au fost găsite documente de școlarizare și copii ale buletinelor de identitate. Obiectele ridicate vor fi examinate sub aspectul identificării urmelor infracţiunii.

  Reținuți pentru 72 de ore, cei doi bărbați se dețin în Izolatorul de urmărire penală al CNA.

  Pentru infracțiunea ce li se incriminează, codul penal prevede o pedeapsă cu amendă de până la 200.000 de lei sau închisoare de la 2 la 7 ani.

  cna.md

  Facebook

  SOCIAL

  Conducerea Centrului Naţional Anticorupţie (CNA) o acuză pe ministra Sănătăţii de răspândirea informaţiilor calomnioase în adresa instituţiei.

  ECONOMIE

  În proiectul de modificare a Legii privind piața produselor petroliere, promovat de fracţiunea PAS şi adoptat în prima lectură de Parlament, au fost identificați...

  SOCIAL

  Doi angajați ai Inspectoratului Național de Investigații /INI/ au fost reținuți de CNA într-un dosar de corupere pasivă. Aceștia au fost denunțați la linia...

  POLITICA

  Un candidat PAS la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova este implicat într-un mare scandal de corupție. Este vorba despre Victoria Cazacu, numărul...

  Copyright © 2021