Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Dodon: Suntem gata de lucru

  Copreședintele Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, liderul PSRM, Igor Dodon, a declarat că viitorii deputați ai Blocului sunt gata să lucreze în parlament și sunt gata să înceapă acest lucru cât mai curând posibil. În acest sens, Dodon a solicitat conducerii Partidului Acțiune și Solidaritate să efectueze toate procedurile birocratice cât mai curând posibil și să se apuce de treabă cât mai curând posibil.

  Liderul Partidului Socialiștilor Igor Dodon a spus că deputații din Blocul Comuniștilor și Socialiștilor vor fi o opoziție profesională critică care va monitoriza punerea în aplicare a promisiunilor electorale ale PAS. Dodon a menționat că PSRM și-a dezvoltat o serie de proiecte de lege proprii și intenționează, de asemenea, să propună proiecte de lege bazate pe promisiunile electorale ale Partidului Acțiune și Solidaritate.

  Igor Dodon, președintele PSRM

  „Au o majoritate parlamentară, lăsați-o să o facă. De la 1 octombrie, pensia minimă este de 2 mii de lei. Impozitul pe venit zero pentru reinvestirea profiturilor începând cu 1 ianuarie. Au promis 10 mii de lei pentru nașterea unui copil. Știu deja pe de rost programul lor preelectoral și îi vom îndemna să voteze. Proiectul dumneavoastră, haideți să votăm „.

  Amintim că liderii PAS au anunțat că intenționează să convoace prima sesiune a parlamentului la începutul lunii august, adăugând că vor să aprobe guvernul până la jumătatea lunii august.

  Telegram channel

  a-tv.md

  TOP 24 de ore

  Facebook

  Copyright © 2021