Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Dodon s-a prezentat la PG

  După cum a și spus, președintele de onoare al PSRM, Igor Dodon s-a prezentat astăzi la Procuratura Generală, în ziua și ora la care a fost citat. Politicianul a precizat că el are statut de „bănuit” în dosarul Energocom, și nu de „acuzat”, după cum s-a vehiculat în mass-media. Dodon a declarat că nu este pentru prima dată când este ținta unor dosare, potrivit lui, fabricate și insistă pe nevinovăția sa.

  Igor Dodon, președintele de onoare PSRM

  «Sunt în calitate de bănuit pe acest subiect. Eu am venit, am spus, am luat detaliile, am depus o cerere pentru a lua documentele care figurează în dosar. Înțelegeți, situația este de 14 ani în urmă. Repet încă o dată, 14 ani în urmă când eu am devenit responsabil pe acest domeniu doar o săptămână înainte. Adică, nu aveam nici în clin, nici în mînecă».

  Totodată, politicianul este de părere că dosarul intentat are ca scop să distragă atenția populației de la eșecurile actualei guvernări.

  Igor Dodon, președintele de onoare PSRM

  «Nimeni nu fuge nicăieri, s-a dorit anume astăzi, cu două zile înainte de Anul Nou, când oamenii se gătesc de Anul Nou, ca să aibă ce discuta lumea. Încearcă să acopere numulțumirea societății legată de creșterea prețurilor, este o nemulțumire în societate pe domeniul social-economic. Dar nu o să le ajute lucrul acesta. Nu o să le ajute pentru că oamenii sunt nemulțumiți, noi avem cele mai mari tarife la gaz din regiune și asta e vina guvernării. Băi băieți, liniștiți-vă! 14 ani în urmă…căutați nu știu ce….Apucați-vă de lucru».

  Dodon a menționat că va colabora cu ancheta. Am încercat să luăm legătura cu reprezentanții serviciul de presă PAS, pentru a le oferi dreptul la replică, nimeni însă nu a răspuns apelurilor noastre.

  Telegram channel

  a-tv.md

  TOP 24 de ore

  Facebook

  Copyright © 2021