Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte Accent INFO

  Dodon, despre deputatul care a încercat să îl corupă pe Gațcan

  Ștefan Gațcan ar fi primit oferta de 500 de mii de euro, de la deputatul Partidului Șor, Violeta Ivanov pentru a ieși din PSRM. Despre aceasta Gațcan i-a povestit președintelui țării, Igor Dodon, care a reprodus discuția în cadrul emisiunii “Președintele răspunde”. Menționăm că deocamdată nu am reușit să obținem un comentariu de la Violeta Ivanov referitor la acuzațiile aduse.

  IGOR DODON, PREȘEDINTELE RM
  «Eu am discutat cu dânsul ceva zile în urmă. El a venit într-una din zile la mine, puțin speriat și mi-a spus că a venit la el o rudă, nașii fiicei cred că, de la Violeta Ivanov și i-a pus pe masă 500 de mii de euro. El a venit mie și mi-a spus lucrul ăsta. I-am spus dute la Procuratură, dar nu a vrut să se ducă să depună denunț”

  Totodată șeful statului spune că Gațcan a solicitat protecție de stat pentru că se simțea în pericol.

  IGOR DODON, PREȘEDINTELE RM
  „Unde este domnul Gațcan și ce a fost câteva zile în urmă: Eu știu că a fost o discuție la fracțiunea noastră, dânsul a venit la fracțiune așa cum a convenit cu colegii mei din fracțiunea PSRM și a depus cererea de părăsire a Parlamentului R. Moldova. Dat fiind faptul că dânsul a spus că sunt riscuri asupra sănătății dumnealui, președintele PSRM s-a adresat cu o cerere președintelui țării, mie, să asigurăm pază de stat dumnealui pentru că avea frică de viața sa”

  Potrivit șefului statului, Gațcan ar fi solicitat pază de stat doar până la frontiera de stat, pentru că a dorit să plece din țară, dar nu cunoaște unde a plecat.

  Copyright © 2020