Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Dodon, despre activitatea Maiei Sandu

  Un Guvern propus de către președintele Maia Sandu nu trebuie să fie votat de Parlament, pentru a ajunge cât mai repede la anticipate. Declarația a fost făcută de către liderul PSRM, Igor Dodon, în cadrul unei emisiuni de la NTV Moldova. Totodată, Dodon s-a arătat dezămăgit de rezultatele obțiune de Sandu în cadrul primelor sale întâlniri oficiale cu demnitarii altor state.

  PSRM rămâne pe poziție și nu vede o altă cale de ieșire din impasul politic decât anticipatele. Dodon insistă că un executiv controlat de președintele Sandu ar putea destabiliza relația cu partenerii strategici ai țării.

  Fragment din emisiunea „Glavnîi vopros” s Iulei Fiodorovoi NTV Moldova 20.01.2021

  Igor Dodon președintele PSRM

  „Nu trebuie votat un Guvern propus de Sandu. Dacă îi mai dai și Guvernul, va face multe prostii. Va merge împotriva Rusiei, împotriva tuturor. Poziția mea este că nu trebuie votat, ca să mergem cât mai repede la anticipate, să dizolvăm legislativul și să lăsăm omul de rând să ne judece.”

  Totodată, liderul PSRM s-a arătat dezămăgit de rezultate discuțiilor purtate de Maia Sandu cu demnitarii altor state, care, potrivit lui Dodon, au rămas doar la nivel de declarații.

  Igor Dodon, președintele PSRM

  ”Cetățeanca României a devenit președintele Moldovei, ea a fost susținută deschis de România, au lucrat deschis împotriva lui Dodon, s-au bucurat, au felicitat-o, ceva au promis, nimic nu am primit și au plecat. Cu Ucraina, același lucru. Am așteptat mai multe rezultate în urma vizitei la Bruxelles. De exemplu, că Moldova va primi 200 de milioane de euro pentru susținerea agricultorilor. Nu am auzit nici măcar promisiuni.”

  Contactat telefonic, președintele Maia Sandu nu a răspuns la apelurile noastre pentru a veni cu o reacție la afirmațiile liderului socialiștilor.

  a-tv.md

  Facebook

  Copyright © 2020