Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte Accent INFO

  Dodon către opoziție: dați dovadă de rațiune

  Vreau să-i îndemn pe aleșii poporului să dea dovadă de rațiune, înțelepciune și conștiință. Să vină în parlament și să înceapă a lucra”. Este îndemnul președintelui Igor Dodon către deputații din opoziție și vine în contextul în care aceștia au boicotat deja trei ședințe ale Legislativului.

  IGOR DODON, PREȘEDINTELE RM
  “Cu cei care au cumpărat deputați, noi nu avem ce discuta. În organul legislativ sunt și alte fracțiuni. Însă ele se lasă conduse de Candu și Șor și boicotează ședințele parlamentului. De ce? Care este problema? Voi pentru ce primiți salarii? Pentru a lucra. Așa că veniți și lucrați!”

  Totodată șeful statului i-a îndemnat pe deputați să renunțe la salarii, în cazul în care nu-și îndeplinesc obligațiunile.

  IGOR DODON, PREȘEDINTELE RM
  «Voi pentru ce primiți salarii? Voi trebuie să veniți la lucru. Vă place nu vă place proiectul guvernului, dacă nu vă place aveți posibilitatea să-l atacați prin moțiune de cenzură, să dați jos guvernul, dar așa ei vin, se chicotesc pe la etajul 2 al Parlamentului, și se uită la tv în hol. Păi dacă vă uitați la tv, depuneți mandatele și scrieți cerere că vă deziceți de salarii.”

  Amintim că premierul Ion Chicu a anunțat că va veni din nou în Legislativ joi, pentru a prezenta cele patru proiecte de legi pentru care Guvernul și-a asumat răspunderea.

  Copyright © 2020