Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Dodon către oponenți: Euforia va trece

  Euforia în care se află acum cei de pe ”dreapta” va trece, dar dacă nu există dialog, toate procesele politice și nu numai cele din țară vor fi blocate. Despre aceasta a anunțat Igor Dodon în emisiunea sa de vineri. Acesta spune că la final de mandat se simte plin de energie, și știe sigur ce va întreprinde în continuare.

  Igor Dodon, președintele RM (2016-2020)

  «Am predat oficial, frumos, fără a pune piedici toate atribuțiile următorului președinte. Eu sunt ferm convis că dacă era un alt rezultat al alegerilor, doamna Maia Sandu nu se purta așa cum m-am purtat eu. Eu m-am purtat corect și o voi face în continuare, i-am urat succese, i-am spus că sunt gata să discutăm. Eu cred că așa trebuie să se comporte oamenii civilizați, nu cu strigăte și urlete. Eu voi da dovadă în continuare de maturitate politică».

  Totodată, Igor Dodon a venit cu un mesaj către oponenții săi politici.

  Igor Dodon, președintele RM (2016-2020)

  «Fără dialog nu veți reuși nimic, indiferent cât de mari și tari vă considerați. Repet, euforia va trece. Dacă nu va fi dialog, va fi blocaj total».

  În cadrul aceleiași emisiuni, Dodon a vorbit și despre planurile sale pe termen scurt, printre acestea vizita la Moscova, congresul PSRM dar și sărbătorile de iarnă.

  Telegram channel

  a-tv.md

  TOP 24 de ore

  Facebook

  Copyright © 2021