Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte Accent INFO

  Dodon: banii vor ajunge la cetățeni

  Șeful statului, Igor Dodon, a salutat faptul că în Parlament a fost asigurat cvorumul necesar pentru ca Guvernul să-și poată asuma răspunderea pentru mai multe proiecte sociale. Președintele a dat asigurări că banii vor ajunge la oameni, “oricât de tare s-ar împotrivi Maia Sandu, Plahotniuc, Șor, Candu, Năstase și întreaga Alianță a Haosului.

  IGOR DODON, DESPRE ALIANȚA HAOSULUI

  “Pentru modul în care au încercat să blocheze inclusiv astăzi ca banii să ajungă la cetățeni, să le fie rușine!”.

  Înaintea ședinței plenare a Legislativului, Igor Dodon a venit astăzi cu un ultim apel către deputații din PAS și PPDA să meargă în Parlament și să asigure cvorum, pentru ca proiectele sociale să intre în vigoare. Dodon a mai spus că PAS și PPDA au ultima șansă să iasă din Alianța Haosului, în care au fost atrase de Plahotniuc, Șor și Candu.

  IGOR DODON, PREȘEDINTELE RM

  „Asigurați desfășurarea legală a ședinței Parlamentului. Demonstrați că nu sunteți în echipa lui Plahotniuc, că vă pasă de interesele cetățenilor. Mergeți pe agenda lui Candu, Plahotniuc și Șor, sau mergeți pe agenda dumneavoastră? Dați dovadă de caracter, cum am făcut un an în urmă, când am dat jos regimul oligarhic.

  Șeful statului a mai precizat că, dacă timp de 72 de ore deputații din opoziție nu vor depune o moțiune ce cenzură, Guvernul va trece imediat la implementarea pachetului social de legi.

  a-tv.md

  Facebook

  Copyright © 2020