Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Doar o treime din populație conectată la agentul termic

  Deși a semnat o dispoziție ca din dats de 22 octombrie curent să fie demarat procesul de conectare la agentul termic, doar o treime din populația capitalei are astăzi căldură în locuințe. Despre aceasta a anunțat în cadrul unui briefing de presă, edilul capitalei Ion Ceban.

  „De acest fapt trebuie să-și bată capul Guvernul. Termoelectrica care este principalul furnizor și unicul furnizor de energie termică în Chișinău, nu aparține Primăriei și nu este gestionată de Primărie. Este grav că putem să ajungem să achităm aproape dublu pentru gaz, dar nu este prerogativa Primăriei acest subiect”, a conchis Ceban.

  Totodată, Ceban susține că municipalitatea va achita în continuare acele 40% din facturi pentru perioada rece, dar nu va putea extinde această asistență.

  „Haideți să venim și cu un suport pentru populație. Asta este datoria oricărei instituții.Ce se întâmplă dacă de la 1 decembrie nu vom avea gaz? Cerem în acest caz de criză să avem scenarii clare, dacă nu le aveți, ieșiți public și spuneți că nu sunt! Cine rămâne conectat? În ce condiții? Oamenii vor adevărul și eu cred că trebuie să faceți tot posibilul ca adevărul acesta să fie făcut public și să știm la ce să ne așteptăm”, a declarat Ceban.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  Telegram channel

  a-tv.md

  TOP 24 de ore

  Facebook

  Copyright © 2021