Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Distincții pentru jurnaliști

  Eveniment solemn pentru jurnaliștii de la Chișinău. Tradițional, cum fac deja în fie care an, angajații Inspectoratului General al Poliției de Fronteră au oferit reprezentanților presei distincții pentru activitate transparentă și cooperare excelentă. Cu un astfel de premiu s-a ales și colega noastră, Svetlana Turcu. Jurnalista a fost lăudată pentru colaborare bazată pe încredere și activitate echidistantă.

  Colega noastră Svetlana Turcu, activează la Accent TV de mai bine de jumătate an, dar a reușit să se încadreze cu brio în noua echipă și să colaboreze productiv cu instituțiile de forță. Și la acest eveniment, ea a fost la locul de muncă, iar colegul nostru, operatorul Dmitrii Parșucov, a făcut-o pe jurnalistul și i-a luat interviul.

  Svetlana Turcu, Reporter Accent TV

  “Premiul pe care l-am obținut eu astăzi, nu este doar premiul meu, este premiul întregii echipe a televiziunii. Este o muncă titanică atunci când se construiește o știre. Este vorba despre jurnaliști, operatori, redactori, producători, șoferi, cu toții muncim pentru a obține un produs frumos. Și mă bucur foarte mult că există instituții care apreciază și premiază, dacă pot să zic așa între ghilimele, munca jurnalistică, care este una deloc ușoară.”

  În cadrul evenimentului, șeful Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, Petru Corduneanu, a mulțumit tuturor jurnaliștilor pentru activitatea lor, dar și pentru colaborarea frumoasă cu instituția pe care o conduce. Oficialul speră și în continuare la o cooperare, cel puțin, la fel de frumoasă.

  Petru Corduneanu, șef, Inspectoratului General al Poliției de Frontieră

  „Prieteni eu vă mulțumesc încă o dată că relatați tot ce este. În măsura posibilităților să mă criticați și pe mine ca și conducător. Chiar dacă nu îmi convine, eu nu o să mă supăr, o să încerc să depășesc lucrurile date, pentru că înțeleg tare bine că asta e meseria dumneavoastră și sunt ferm convis că și dumneavoastră retrăiți pentru ceea faceți.”

  Angajații IGPF au organizat ca la carte evenimentul de astăzi cu orchestră de fanfară.

  În acest an Poliția de Frontieră a marcat 29 de ani de la fondare.

  a-tv.md

  Telegram channel

  Facebook

  Copyright © 2021