Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Distincții de Stat

  Ordine și medalii în semn de profundă gratitudine pentru muncă îndelungată și prodigioasă în domeniul ocrotirii sănătății, contribuție substanțială la implementarea formelor și metodelor avansate de tratament și pentru dăruirea și abnegația manifestate în domeniul medical. Un grup de medici s-au învrednicit astăzi de distincții de stat.

  Igor Dodon, președintele RM

  «Probabil cunoașteți că am luat decizia să înmân distincții la peste 400 de angajați din sectorul medical. Aici sunt lucrători medicali din maimulte raioane, este și ministrul care pe parcursul acestei perioade ați făcut față acestei pandemii”.

  Igor Dodon a subliniat contribuția enormă a lucrătorilor medicali în lupta cu pandemia și meritele lor în acest sens.

  Igor Dodon, președintele RM

  «Eu cred că sistemul medical din RM a făcut față. Unele țări cu sisteme medicale mult mai dezvoltate cu o motivare mult mai mare pentru medici, au înregistrat mult mai multe pierderi de vieți omenești, dacă să raportăm la numărul de infectați. Eu cred că acest rezultat se datorează în primul rând dumneavoastră».

  Președintele țării concluzionat că actuala conducere depune eforturi conjugate pentru ca sectorul medical și lucrătorii din domeniu să fie apreciați la nivelul corespunzător.

  a-tv.md

  Copyright © 2020