Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Dinari Cojocaru: Fracțiunea PSRM din CMC nu va permite promovarea intereselor personale

  Fracțiunea PSRM din Consiliul Municipal Chișinău nu va permite promovarea intereselor personale. Despre aceasta a declarat vicepreședintele fracțiunii PSRM, Dinari Cojocaru. El a menționat că la ședința de astăzi a Consiliului Municipal, tribuna a fost ocupată de reprezentanții partidului prezidențial PAS.

  “În momentul în care există pe ordinea de zi zeci de proiecte importante pentru municipalitate, fracțiunea PAS a venit la tribuna pe câteva ore. Încă de dimineață, fiecare consilier al acestei fracțiuni își apără interesele, unii au interese în alimentație în instituțiile de învățământ din capitală, alții au interese în sfera publicității, interese în construcții, iar unii sunt chiar îngrijorați de a primi “otkat” din cumpărarea autobuzelor pentru municipalitate. Și acest lucru este evident, pentru că sunt în joc milioane de lei în fiecare sferă”.

  Repet, mai ales pentru fracțiunea PAS, noi, fracțiunea PSRM, nu vom permite organizarea “otkaturilor” și intereselor personale în municipiu. Pe timp de  pandemie și când este urgentă necesitatea actualizării parcului de autobuze, pentru a furniza transportul municipalității, este o aroganță excesivă să urmărească interesele personale și să caute un recul din achiziții”.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  socialistii.md

  POLITICA

  Fracțiunea PSRM din CMC condamnă elogierea fascismului și cere să fie demontată placa provocatoare din Parcul „Valea Morilor”. Despre aceasta a declarat Alexandr Odințov,...

  POLITICA

  Astăzi a avut loc ședința fracțiunii municipale a PSRM, la care a paticipat Președintele PSRM Igor Dodon și Primarul Chișinăului Ion Ceban. Participanții la...

  Copyright © 2021