Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Din 48 de țări europene, Republica Moldova ocupă locul 22 la numărul de infectați cu COVID-19

  Președintele Igor Dodon susține în contextul pandemiei COVID-19 că situația în Republica Moldova este relativ bună. Potrivit informației prezentată de șeful statului, după ședința cu speakerul și premierul, din 48 de țări europene, Republica Moldova ocupă locul 22 la numărul de infectați cu COVID-19 la un milion de populație, locul 19 – la numărul de decese la un milion de populație, iar rata deceselor din totalul de persoane contaminate este de 3,5 procente.

  ”Aproximativ 5800 de persoane s-au vindecat, iar rata deceselor este de 3,5% din numărul total de infectați, adică mai scăzută decât în marea majoritate a țărilor europene”, a declarat Igor Dodon.

  Până la ora actuală, în Republica Moldova au fost confirmate 9807 cazuri de infecție cu noul Coronavirus, dintre care 1052 în Transnistria.

  SOCIAL

  Președintele țării, Igor Dodon, a promulgat, astăzi, pachetul de legi pentru care Guvernul și-a asumat răspunderea în fața Parlamentului.

  POLITICA

  Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a participat la ședința săptămânală cu Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi și Prim-ministru, Ion Chicu.

  POLITICA

  Cu ocazia celei de-a 25-a aniversări a aderării Republicii Moldova la Consiliul Europei, Președintele Parlamentului, Președintele Partidului Socialiștilor Zinaida Greceanîi a adresat mesaje Președintelui...

  SOCIAL

  La Chișinău vor ajunge 12 locomotive procurate de Republica Moldova, pentru prima dată în ultimii 29 de ani. Șeful Guvernului a declarat după ședința...

  Copyright © 2020