Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Diacov către Tauber: Marinocica, aici e Parlamentul Republicii Moldova, nu consiliul satului Jora de Jos!

  Deputata Partidului Șor, Marina Tauber, a fost la un pas de a fi evacuată forțat din ședința de plen a Parlamentului. O propunere în acest sens a fost făcută de către liderul fracțiunii PDM, Dumitru Diacov, după ce Marina Tauber a încercat să boicoteze, prin strigăte, examinarea și aprobarea ordinei de zi a Legislativului.

  “Marinocica, aici e Parlamentul Republicii Moldova, nu consiliul satului Jora de Jos!”, i-a dat Diacov o replică deputatei Tauber.

  El l-a îndemnat pe Andrian Candu, care se află în apropierea Marinei Tauber, să o liniștească. Propunerea liderului fracțiunii PDM n-a fost pusă la vot, însă președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a făcut avertizare pe numele Marinei Tauber.

  Parlamentul va examina, astăzi, proiectul moțiunii de cenzură depus de PPDA și PAS, cu susținerea Pro Moldova și Partidul Șor. Întregul Cabinet de miniștri, în frunte cu premierul, Ion Chicu, este în Parlament. Primul ministru prezintă raportul de activitate al Guvernului.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  Telegram channel

  a-tv.md

  POLITICA

  Astăzi, în cadrul primei ședințe plenare din sesiunea de toamnă curentă a Parlamentului, va fi pus în aplicare sistemul electronic de vot.

  ALEGEREA EDITORILOR

  Vicepreședintele Parlamentului, Vlad Batrîncea a comentat pe pagina sa de facebook ultimele declarații ale premierului Natalia Gavrilița referitor la o eventuală creștere a prețurilor....

  POLITICA

  Fondul pentru subvenționarea agriculturii nu va fi majorat, iar agricultorii care au suferit în urma dezastrului nu vor primi asistența mult așteptată. Salariile medicilor...

  POLITICA

  Liderul Socialiștilor, Igor Dodon, în timpul ședinței Parlamentului de astăzi, a susținut o conferință de presă. În cadrul acesteia, deputatul socialist a vorbit despre...

  Copyright © 2021