Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Dezvoltarea suburbiilor, o prioritate pentru Ion Ceban

  Astăzi a avut loc ședința de lucru între primarului general Ion Ceban și edilii de suburbii, pe tema dezvoltării localităților din componența municipalității. În cadrul acesteia, Ceban a declarat că asigurarea suburbiilor cu conexiuni la gazele naturale, dar și la sistemul de apeduct și canalizare este una din prioritățile sale.

  „Sunt mai multe sectoare din cadrul unor suburbii care ani la rând nu au avut condiții în acest sens. Unele proiecte au fost finalizate în acest an, unele sunt în executare, deoarece am investit în această direcție, dar și am colaborat pe mai multe proiecte extrabugetar”, a punctat Ceban.

  Edilul spune că a discutat despre acele proiecte care urmează a fi incluse în planurile investiționale de executare pentru anul 2021 de către Chișinău Gaz, Moldova Gaz și Apă Canal.

  „În prezent sunt definitivate toate documentele necesare pentru a fi depuse. Avem o colaborare bună cu toți primarii, dar și conducerea instituțiilor responsabile. Asta este foarte important”, a conchis acesta.

  ionceban.md

  Facebook

  SOCIAL

  Primarul general, Ion Ceban, a primit astăzi vizita de curtoazie a noului ambasador al Republicii Austria la Chișinău, Stella Avallone.

  POLITICA

  PSRM este gata să acorde Primăriei Chișinău tot suportul necesar în soluționarea problemelor din municipiu și realizării obiectivelor propuse. Despre aceasta l-a anunțat președintele...

  POLITICA

  Ion Ceban spune că își va duce mandatul de primar general până la capăt, întrucât vrea o capitală adevărată, mult mai confortabilă pentru locuitori....

  SOCIAL

  Primul compactor din Moldova, care asigură compactarea tehnologică a deșeurilor a fost achiziționat de către Primăria Municipiului Chișinău. Despre aceasta a anunțat primarul general...

  Copyright © 2020