Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Detalii noi despre Alexandru Catan din PAS. „Om bun”, cu 8 apartamente pe care A UITAT să le declare

  Oligarhii strigă „Jos oligarhii”. La această concluzie ajungem, după ce analizăm minuțios cine sunt candidații PAS la alegerile din 11 iulie. După ce jurnaliștii de investigație l-au deconspirat pe Alexandru Catan, nr.45 în lista partidului lui Igor Grosu și președinte al Organizației Teritoriale PAS din raionul Căușeni, la adresa redacției noastre au început să vină mai multe documente și informații despre așa-numitul “rege al contrabandei cu alcoolul”.

  Șapte apartamente nedeclarate

  Alexandru Catan a indicat în declarația de avere, pe care a prezentat-o la CEC în calitate de candidat PAS la parlamentare, că ar deține doar un apartament de 117 metri pătrați.

  Potrivit datelor cadastrale, Alexandru Catan și soția sa au 8 apartamente doar în municipiul Chișinău. Patru imobile se află în complexul locativ de pe strada Testemițanu, iar candidatul PAS le dă în chirie.

  Pe numele lui Alexandru Catan mai este înregistrat un apartament de lux în centrul Capitalei, pe str. Lev Tolstoi. Acest imobil are o suprafață de 117,5 metri pătrați și se află în complexul locativ ,,Sky House”. Potrivit informațiilor prezentate de către companie, prețul unui astfel de apartament pornește de la 100 000 de euro. Tot aici, Catan are în proprietate două centre comerciale și un garaj.

  Un alt aPartament, care este înregistrat pe numele soției lui Alexandru Catan, se află în sectorul Botanica din Chișinău, str. Butucului. Alte două apartamente ale “omului bun” sunt în sectorul Râșcani: unul se află pe str. Iazului, acolo unde Catan are și un garaj, iar cel de-al doilea, pe str. Academician S. Rădăuțanu.

  Deși în declarația de avere a lui Alexandru Catan sunt indicate doar patru clădiri și patru terenuri agricole, în registrele cadastrale acesta are 25 de imobile. Pe lângă apartamentele enumerate, candidatul PAS mai deține 4 spații comerciale, 3 garaje, 4 terenuri și 6 construcții locative.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.
  Reamintim că decizia finală a instanței de judecată nu este emisă față de persoanele vizate în articol.

  Sinteza.org

  TOP 24 de ore

  Facebook

  POLITICA

  Comisia Electorală Centrală încă nu a recepționat de la PAS cererile privind retragerea din cursa electorală a candidaților pentru funcția de deputat, Alexandru Catană...

  POLITICA

  Alexandru Catan, candidatul PAS la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie, despre care presa a scris recent că ar fi “regele contrabandei cu alcoolul”,...

  POLITICA

  Partidul care promite că odată ce va veni la guvernare va pune punct pe tot ce înseamnă corupție, scheme și contrabandă, promovează în listele...

  POLITICA

  Comisia parlamentară de anchetă va prezenta în Parlament detalii incendiare despre cazul răpirii, la Chișinău, a ex-judecătorului ucrainean, Nicolae Ceaus. Informația a fost prezentată,...

  Copyright © 2021