Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Destinații de sărbători

  Au mai rămas zile numărate până la Revelion, iar moldovenii care sunt cu gândul la vacanță își pot alege deja destinațiile mult dorite. Agențiile de turism au pregătit ofertele de călătorie. În acest an, de Crăciun și de Revelion, prețurile pachetelor turistice scad cu zece la sută, comparativ cu anul trecut. În topul preferințelor sunt țările vecine.

  Agențiile de turism promit pârtii perfecte pentru schi, condiții bune de cazare și prețuri pentru toate buzunarele. Cei care vor alege România sau Ucraina, vor trebui să scoată din buzunar 400 de euro pentru cinci zile de cazare pentru două persoane, într-un hotel de trei stele. Și stațiunile montane ale Bulgariei sunt printre oferte.

  Viorica Zavatin, director agenție de turism

  “Pentru Bulgaria doar pentru șapte nopți, că distanța este mare din Chișinău și până în Bansko, de aceea toate persoanele merg, practic pentru șapte nopți, este un preț de 600 de euro pentru două persoane.”

  Moldovenii care au un buget mai mare sunt invitați să petreacă un sejur în munții din Austria.

  Viorica Zavatin, director agenție de turism

  «Și Austria deja este un preț mai mare deoarece cerințele sunt mai mari, totuși este Europa, deci pentru patru nopți și cinci zile 1.100 de euro pentru două persoane cu micul dejun inclus.”

  Cei care doresc, de Revelion, să se relaxeze pe plajă pot alege ofertele exotice.

  Viorica Zavatin, director agenție de turism

  „Egiptul 7-9 nopți pentru două persoane la hotel de cinci stele cu zbor inclus, cu mâncarea inclusă, aproximativ 1000-1200 de euro».

  Deși agențiile de turism propun în acest an, oferte de vacanță la prețuri mai mici comparativ cu anul trecut, totuși sunt mai puțini doritori de a petrece Revelionul peste hotare.

  Viorica Zavatin, director agenție de turism

  “Cereri sunt, dar totuși deoarece condițiile de traversare a frontierei sunt mai aspre, cererea este mai scăzută.”

  Totodată, doritorii de a face o rezervare din timp pentru o călătorie pot opta deja pentru țări ca Grecia, Turcia, Egipt sau Bulgaria, Romania. Agențiile de turism propun oferte cu reduceri, în proporție de 30 la sută. Înainte de a intra în oricare țară, cetățenii trebuie să se informeze care sunt condițiile de intrare, în perioada pandemică.

  Telegram channel

  a-tv.md

  TOP 24 de ore

  Facebook

  Copyright © 2021