Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Despre taberele de vară

  În această vară, la Chișinău, vor fi deschise o serie de tabere specializate pentru diferite domenii de interes și de activitate a tinerilor. Viceprimara în domeniul educației, Angela Cutasevici, a anunțat în această dimineață cum vor funcționa acestea.

  Angela Cutasevici, viceprimar pe domeniul educației

  «Pentru anul curent, avem avizul condiționat al Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale prin care ni se permite organziarea desfășurării activității taberelor cu sejur de zi doar la capaciatea de 50 %. În context, vom avea oferta 12 tabere cu sejur de zi, cu un program de activitate de la 8.0 dimineața și până la 17.00 seara în incinta a 12 instituții școlare. În cadrul acestor tabere vor putea participa 940 de copii. Noi vom face demeresuri pentru a deschide o tabără constantă pentru 118 de copii rămași fără îngrijire părintească din subordinea mun. Chișinău».

  Cutasevici a menționat de asemenea, că vor fi deschise tabere sportive în incinta a opt școli sportive. În cadrul Centrului Municipal de Tineret va fi deschisă o tabără de vară pentru elevii din Consiliul municipal al elevilor și pentru voluntarii din CMT. Vor fi deschise și trei tabere de artă și 27 de tabere tematice în cadrul centrelor comunitare pentru copii și tineri.

  a-tv.md

  Telegram channel

  Facebook

  Copyright © 2021