Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Despre noi

  Anul 2020 a fost o adevărată provocare pentru toată lumea, inclusiv pentru angajații postului nostru de televiziune. Suntem deja obișnuiți cu răsturnări politice în țară, am lucrat în situații dificile, dar pentru prima dată ne-am trezit față în față cu o pandemie de COVID-19. Cu toate acestea, am devenit mai motivați,mai creativi și mai profesioniști. Mai mult decât atât, am reușit să ne îmbunătățim produsul informativ. Cel puțin asta demonstrează ultimele ratinguri.

  În spatele fiecărui reportaj pe care il urmăriți la postul de televiziune Accent TV, se află o echipă întreagă – reporteri, editori, cameramani, șoferi, regizori, designeri grafici. Nici în acest reportaj nu veți auzi toate numele persoanelor care pun umărul la realizarea lui până a fi urmărit, într-un final, de cei de acasă.

  Ludmila Belcencova, producător general Accent TV

  ”Echipa Accent TV este minunată. Sunt tineri, plini de viață, nu se plictisesc niciodată, sunt profesioniști, dar mai ales, patrioți. Anume acest aspect caracterizează echipa noastră și este foarte important.”

  Cum a fost anul 2020 pentru noi? Ca mulți dintre cetățenii Moldovei, vom răspunde – dificil, din cauza pandemiei de COVID-19, una fără precedent. Cu toate acestea, jurnaliștii au fost mereu la datorie, în prima linie, chiar în epicentrul evenimentelor.

  Vitalie Pahomov, redactor-șef Accent TV

  „A fost un an greu. Desigur, noi nu am fost afectați de secetă ca întreaga țară, dar pandemia ne-a afectat într-un mod specific. Echipa noastră s-a aflat la același nivel cu medicii, polițiștii, aș spune, erau pe prima linie a luptei împotriva coronavirusului. Prin știrile pe care le-am făcut, am încercat să le transmitem oamenilor cum să se comporte corect în această perioadă dificilă, ce să facem, cum să ne protejăm, inclusiv pe noi înșine, dar și pe cei dragi.”

  Coronavirusul nu ne-a ocolit nici pe noi, o bună parte din echipă a simțit pe propria piele ce înseamnă COVID-19, iar acest lucru ne-a unit și mai mult.

  Ludmila Belcencova, producător general Accent TV

  „În istoria Accent TV, anul acesta, am avut un rating record. Nu am mai avut astfel de evaluări. La ratingul știrilor, am observat că telespectatori care ne privesc o dată, nu mai pleacă. Pentru mine, acesta este semn bun adică persoana care a început să urmărească știrile noastre, le urmărește până la capăt. Acest lucru sugerează că există interes. Deci, ne îndreptăm spre noi culmi.”

  Accent TV a trecut prin schimbări, începând cu componenta tehnică și cea grafică până la conținutul știrilor, în cazul cărora a crescut eficiența și operativitatea. Suntem prezenți, cu transmisiuni live, la toate evenimentele importante, sociale și politice din țară.

  Vitalie Pahomov, redactor-șef, Accent TV

  „Chiar telespectatorii au observat că am schimbat designul știrilor. Încercăm să fim cât mai eficienți, așa că orice jurnalist, chiar dacă activează doar de șase luni, nu mai are o problemă să intre în direct, să dea un live indiferent de condițiile vremii, proteste cu strigăte și zgomot sau alte evenimente. În acest mod, noi oferim publicului informație de ultimă oră.”

  Echipa Accent TV intenționează să își îmbunătățească și în anulviitor produsul. Nimeni nu știe exact cum va fi 2021, dacă pandemia va bate în retragere sau nu, dacă vom avea un an la el de secetos sau dacă vom avea un nou scrutin… Unii spun că va fi un an mult mai liniștit, în timp ce alții, dimpotrivă… Cu toate acestea, echipa Accent TV va sta la straja evenimentelor, pentru a aduce în casele voastre informații operative și de calitate.

  Ludmila Belcencova, producător general Accent TV

  ”Intrăm în 2021 cu un bogat bagaj de experiență. După cum se spune, devii jurnalist adevărat în două situații, în război sau în alegeri. Cu această echipă, am trecut prin alegerile prezidențiale și, așa cum am înțeles, vom mai avea o experiență a unei campanii electorale. Prin urmare, intrăm în anul viitor cu mai multă experiență și mai încrezători în forțele proprii.”

  Echipa Accent TV vă urează sărbători de poveste. Fie ca pentru fiecare dintre voi, sărbătorile să vină într-o atmosferă de familie, să fie sincere și calde. Vă dorim, dragi telespectatori, ca fiecare zi să fie plină de conținut. De exemplu, dragostea pentru familie, pentru patrie, prieteni, muncă. Lista poate continua. Vă dorim să adăugați la ea, ceva al vostru. Tot ce vă doriți, să vi se împlinească. Cu drag, știrile Accent TV.

  a-tv.md

  Copyright © 2020