Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Despre criza gazelor

  „Negocierile trebuiau să fie inițiate încă în luna august, imediat după ce a fost numit noul guvern, dar nu să se ocupe de declarații deșarte și populiste”, a declarat liderul PSRM, Igor Dodon cu referire la vizita la Sankt Petersburg a viceprim-ministrului, Andrei Spânu. Iar în ceea ce privește căutarea unor surse de alternativă de livrare a gazelor în Moldova de la partenerii din Occident, liderul socialiștilor declară că este doar populism.

  Igor Dodon, președintele PSRM

  „Desigur, gazele pot fi livrate și din Occident, prin conducta turcească sau cele din nord…, dar acestea vor fi gaze rusești care vor costa mai scump din cauza cheltuielilor suplimentare de transportare. Iar de la partenerii din Occident trebuie să se ceară bani pentru a oferi compensații populației din cauza creșterii semnificative a tarifelor la gaze.

  Igor Dodon subliniază că deși recunosc că acordul precedent este unul convenabil pentru țară, cei de la putere pasează vina pentru criza energetică, pe guvernarea precedentă.

  Igor Dodon, președintele PSRM

  „Vom auzi de multe ori acest lucru de la partidul care controlează toate instituțiile statului din țară și nu poate gestiona criza economică, socială și cea energetică” a subliniat Igor Dodon.

  Am încercat să luăm legătura cu reprezentanții PAS pentru a le oferi dreptul la replică, nimeni însă nu a răspuns apelurilor noastre.

  Telegram channel

  a-tv.md

  Facebook

  Copyright © 2021