Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Deputat PSRM: Politicienii vin și pleacă, dar țara și oamenii trebuie să rămână

  Deputatul PSRM Bogdan Țîrdea a postat pe rețelele de socializare un apel către cetățenii Republicii Moldova:

  Stimați concetățeni!

  Pe 15 noiembrie vor avea loc alegerile. Problema nu constă în Dodon sau Sandu. Politicienii vin și pleacă, dar ȚARA și OAMENII trebuie să rămînă.

  Problema constă în valorile voastre, în ceea ce este cu adevărat DRAG pentru noi. Și pentru care suntem gata să ne unim, să demonstrăm că noi suntem Poporul, noi suntem Puterea, noi suntem Oameni Liberi.

  Voi adresa cîteva întrebări:

  1. Sunteți gata să votați pentru lichidarea propriei țări? În 1918 am trecut prin asta. Și în 1991.
  2. Sunteți gata să susțineți paradele LGBT și educația sexuală în școli?
  3. Sunteți gata să-l cinstiți pe Antonescu, care a ars în cuptor 330 000 de concetățeni?
  4. Sunteți gata să votați în continuare împotriva limbii ruse? Pentru ca toți oficialii să vă răspundă – vorbiți în limba de stat, și nu în limba ocupanților?!
  5. Considerați Rusia un agresor?
  6. Susțineți provocările de la Nistru și un posibil conflict, așa cum susțin deputații Maiei Sandu?
  7. Susțineți ca pensionarii să fie umiliți, jigniți, numiți idioți?
  8. Doriți ca țara să devină membru NATO, să lupte împotriva Rusiei, Belarusului și așa mai departe?
  9. Credeți că 9 mai nu este Ziua Victoriei, ci Ziua Europei? O zi de care nu trebuie să fim mîndri, o zi a tristeții și rușinii noastră? Că cei 27 de milioane de cetățeni ai noștri sunt de vină pentru propria lor moarte? Că bunicii noștri au murit degeaba în acel război?
  10. Sunteți de acord ca copiii dvs. să vă numească nu mamă și tată, ci părintele 1 și părintele 2, așa cum se întîmplă în Europa?

  Răspundeți la aceste întrebări. Sincer. Și faceți alegerea corectă. Nu pentru Dodon, ci pentru sine, pentru țară, pentru egalitate, dreptate, pentru memoria bunicilor noștri!

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  socialistii.md

  SOCIAL

  În legătură cu acțiunea de protest care se desfășoară în scuarul Parlamentului Republicii Moldova, forțele de ordine au sarcina de a desfășura acțiuni de...

  Noutăţi

  Astăzi, în debutul ședinței plenare a Parlamentului, Vlad Batrîncea, vicepreședintele Parlamentului, secretarul executiv al PSRM, a rostit un discurs cu prilejul deschiderii sesiunii de...

  Noutăţi

  Casa Regală a anunțat ieri, 8 septembrie, decesul Reginei Elisabeta a II-a a Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord. Șefa statului, Maia...

  Noutăţi

  Vicepreședintele Parlamentului, secretarul executiv al PSRM, Vlad Batrîncea a participat astăzi la careul solemn dedicat Zilei Cunoștințelor, care a avut loc la liceul Teoretic...

  Copyright © 2021