Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Deputat PSRM: Motivul real de ce Maia Sandu scoate oamenii la proteste, în pandemie – să apere terenul fostului stadion republican, care a fost cedat SUA (VIDEO)

  Președintele ales, Maia Sandu, scoate moldovenii la protest, în plină pandemie, pentru a apăra interesele ambasadei SUA la Chișinău. Despre aceasta deputatul PSRM, Adela Răileanu, a scris pe pagina sa de Facebook. Socialista a ajuns la această concluzie, după ce pa pagina oficială a PAS a apărut un anunț, prin care cetățenii sunt chemați la manifestație, pentru a apăra terenul fostului stadion republican.

  „Majoritatea cetățenilor au fost nedumeriți joi de protestele din fața Parlamentului, dar și de agresivitatea deputaților PAS, care au rupt microfoane, au distrus utilaje, au aruncat cu apă și pahare, s-au îmbulzit și au lovit cu pumnii. Maia Sandu este deja președinte ales și nimeni nu intenționează să-i ia mandatul. Motivul real al agresivității lor a fost altul, pe care l-au scris astăzi într-un mesaj de chemare la protest în următoarele zile.

  „Au furat aeroportul, acum fura stadionul!”, spun cei din PAS. Așadar, motivul real de ce Maia Sandu scoate oamenii la proteste în stradă, pe timp de pandemie, când se înregistrează zilnic noi recorduri de cazuri pozitive COVID-19, este să apere terenul fostului stadion republican, care a fost cedat de guvernele anterioare Statelor Unite, pentru a construi sediu pentru o nouă ambasadă. Asta e purul adevăr, despre care s-a vorbit și joi, doar că mulți o făceau în șoaptă”, a scris Adela Răileanu.

  Deputatul socialist i-a amintit însă, Maiei Sandu că anume ea a fost cea, care a ridicat mâna pentru concesionarea Aeroportului Internațional Chișinău. Adela Răileanu a publicat și un material video, care confirmă cele spuse mai sus.

  „PAS acuză socialiștii că ar fi furat aeroportul? Mint de îngheață apele! Socialiștii au fost cei care au protestat față de furtul aeroportului, în timp ce Maia Sandu și colegul ei din PLDM, Veaceslav Negruță, pe care vrea să-l facă acum consilier prezidențial, au votat pentru concesionarea Aeroportului Internațional Chișinău”, a mai scris parlamentarul.

  Într-un final, deputatul a chemat cetățenii să nu se lase prostiți de către cei care au votat cedarea Aeroportului, iar acum îi cheamă să apere cedarea terenului stadionului republican pentru altă țară.

  “Aveți grijă de voi și de sănătatea voastră și a celor apropiați. Iar politicienii, dacă au probleme, să le rezolve prin dialog, pentru asta au fost aleși în funcție, nu pentru a provoca destabilizare și haos”, a conchis deputatul PSRM.

  Reamintim că decizia finală a instanței de judecată nu este emisă față de persoanele vizate în articol.
  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  Facebook.com

  TOP 24 de ore

  Facebook

  Noutăţi

  Astăzi, în cadrul ședinței Comisiei parlamentare cultură, educație, cercetare, tineret, sport și mass-media, deputatul socialist Adela Răileanu a solicitat ministerului Educației și Cercetării să...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Fostul șef de stat Mircea Snegur a adresat o scrisoare deschisă președintei Maia Sandu în care se arată îngrijorat de „intenția de lichidare a...

  Noutăţi

  Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, se află astăzi, 27 iunie, într-o vizită de lucru la Kiev. Pe parcursul zilei, șefa statului va vizita localitățile...

  Noutăţi

  Prognoze sumbre din partea președintelui Maia Sandu. Șeful statului spune că nu existe indicii care ar anticipa eventuale scăderi de prețuri la resursele energetice,...

  Copyright © 2021