Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Oleg Lipskii: Maia Sandu a eșuat în necesitatea de a reunifica țara! Ea a lansat acuzații grave la adresa regiunii Transnistrene

  Președintele Maia Sandu nu a reușit să realizeze nicio promisiune din cele făcute în timpul campaniei electorale. O spune deputatul PSRM, Oleg Lipskii, care a analizat foaia de parcurs prezentată de Sandu până la alegeri și acțiunile șefului statului după investire.

  “Maia Sandu a promis în campania electorală că, în calitate de președinte de țară, va lua toate măsurile necesare pentru a opri pandemia COVID-19. Până acum nu a realizat nimic în acest sens. Consilierul prezidențial pe probleme de Sănătate, Ala Nemerenco, în loc să ajute sistemul medical, doar îl critică pe Facebook”, a spus Lipskii.

  Deputatul socialist spune că Maia Sandu a promis că va reduce din cheltuielile de la Președinție și că va scoate gardul din preajma instituției.

  “Încă o minciună și un eșec al Maiei Sandu după prima lună de mandat”, spune Lipskii.

  Parlamentarul nu a uitat nici de faptul că Maia Sandu a promis că va renunța la paza de stat, care astăzi o înconjoară.

  “Credem că președintele Sandu, la indicația curatorilor ei externi, va încerca să meargă pe urmele omologului ei de la Kiev și să introducă obligatoriu o singură limbă de comunicare în toate sferele sociale, inclusiv în magazine, cafenele, farmacii etc. Maia Sandu a eșuat în necesitatea de a reunifica țara! Ea a lansat acuzații grave la adresa regiunii Transnistrene, iar cetățenii noștri din estul Moldovei sunt numiți „separatiști” de către deputații Maiei Sandu. Astfel, în loc să apropiem cetățenii de pe ambele maluri ale Nistrului, Maia Sandu ne-a îndepărtat și mai mult”, spune Lipskii.

  Totodată, deputatul PSRM spune că, deși Maia Sandu a promis va lupta cu corupția, în realitate cere procuraturii generale să intenteze dosare politice pe numele oponenților săi.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  facebook.com

  TOP 24 de ore

  Facebook

  SOCIAL

  Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a adresat cetățenilor din toată țara, în contextul stării de urgență în sectorul energetic și al crizei sanitare.

  POLITICA

  Președintele țării, Maia Sandu, evită să discute cu omologul său rus, Vladimir Putin, despre criza gazelor naturale. Despre aceasta deputatul Blocului Comuniștilor și Socialiștilor,...

  POLITICA

  Fostul prim-ministru al RM, Ion Chicu susține că, de când Maia Sandu a "scos țara din izolare", costurile împrumuturilor interne au crescut de aproape...

  POLITICA

  După revelion, tariful la gazele naturale ar putea fi și mai mari. În situația creată, trebuie urgent de negociat cu Federația Rusă, iar conducerea...

  Copyright © 2021