Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Declarație scandaloasă, făcută de către Slusari: Recean promovează oamenii lui Plahotniuc în funcții înalte, la MAI

  Declarație scandaloasă, făcută de către fostul deputat al Platformei DA, Alexandru Slusari. Politicianul a scris pe Facebook că fostul ministru de Interne, Dorin Recean, ar promova la MAI persoanele din anturajul său.

  „Nu este deloc bine că Dorin Recean are influență puternică în privința numirilor la Ministerul Afacerilor Interne și încearcă să bage oamenii lui și în alte structuri statale. Drept rezultat sunt promovați oameni, care au fost sculele regimului Plahotniuc și care au organizat persecutarea opoziției, jurnaliștilor și societății civile.

  Despre faptul ca Recean trage anumite sfori politicii de cadre cunosc deja foarte mulți oameni. Pretinsul păpușar, care în 2013-2014 nu a întreprins nimic pentru a opri capturarea statului, prin acțiunile sale acum discreditează semnificativ actul de guvernare”, a scris Slusari.

  Amintim că Dorin Recean a deținut funcția de ministru de Interne în Guvernul Filat. Acesta s-a remarcat prin discuția la telefon cu fostul şef al Serviciului Fiscal Nicolae Vicol, în care spunea că va trăsni personal cu capul de asfalt şi de pereţi persoanele pe care le protejează. Interceptarea a fost publicată în mess-media, iar Recean a recunoscut că este vocea lui.

  Un alt scandal în care a fost vizat Recean ține de diploma falsă. Presa a scris că ex-ministrul de Interne ar fi falsificat diploma de studii, iar Recean a respins acuzațiile.

  Într-o investigație jurnalistică recentă se spune că Dorin Recean este o rudă apropiată a actualului ministru de Interne, Ana Revenco și că el ar fi consilierul din umbră al președintelui Maia Sandu.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  facebook.com

  Facebook

  POLITICA

  Ministerul Afacerilor Interne condamnă comportamentul agresiv al reprezentanților Partidului Politic AUR în cadrul acțiunilor din Piața Marii Adunări Naționale, în data de 4 iulie,...

  POLITICA

  Ministerul de Interne califică declarațiile președintelui Maia Sandu drept politice, nefondate și făcute în context electoral. Reacția vine cu o reacție, după ce președintele...

  SOCIAL

  MAI: Structurile speciale au întreprins toate măsurile pentru eliberarea cetățenilor moldoveni, sechestrați la 7 octombrie, în Camenca Cetățenii Republicii Moldova, răpiți ieri de forțele...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Ministerul Afacerilor Interne a venit cu mai multe precizări referitor la căutarea și extrădarea fostului lider PDM, Vlad Plahotniuc.

  Copyright © 2021