Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  De mâine, centrele comerciale și piețele din capitală vor activa în regim normal

  De mâine, centrele comerciale și piețele din municipiul Chișinău vor activa în regim normal, însă cu respectarea obligatorie a măsurilor de prevenire și protecție împotriva COVID-19, se arată într-un comunicat emis de Primăria Capitalei.

  Astfel, din 1 iulie, piețele din Capitală vor activa de la 05:00 până la 19:00, inclusiv în zilele de odihnă, cu interzicerea comerțului ambulant în preajma lor. Totodată, zilele de luni vor fi sanitare pentru toate piețele din municipiul Chișinău, indiferent de forma de proprietate.

  De asemenea, se interzice accesul copiilor până la 7 ani în toate piețele de pe teritoriul municipiului, iar administratorii vor asigura realizarea acestei prevederi prin controlul riguros la punctele de intrare în zonele de comerț menționate.

  Tot de mâine, centrele comerciale din Chișinău, precum și unitățile comerciale specializate din cadrul acestora, cu excepția cinematografelor și centrelor de agrement amplasate în incinta acestora, vor activa cu program obișnuit, cu respectarea și monitorizarea strictă a prevederilor de prevenire a infecției COVID-19.

  În același timp, până în 15 iulie rămâne suspendată activitatea zonelor de agrement din Chișinău și organizarea ceremoniilor. Tot până la mijlocul lunii iulie sunt interzise și activitatea cluburilor de noapte și a discotecilor, scăldatul în lacurile cu plajă, aflarea în locuri publice în grupuri mai mari de 3 persoane, aflarea persoanelor pe terenuri de joacă, de sport și zone de agrement.

  ALEGEREA EDITORILOR

  Deputații PSRM au lansat în municipiul Chișinău proiectul ”Curte confortabilă”. Anunțul a fost făcut, în cadrul unei conferințe de presă, de deputații din fracțiunea...

  SOCIAL

  Membrii consiliilor de administrare a întreprinderilor municipale primesc un salariu mai mare decât al conducerii administrației publice locale din capitală.

  SOCIAL

  Primăria municipiului Chișinău informează că numărul viețuitoarelor de la Grădina Zoologică din capitală s-a majorat cu 31 de exemplare noi.

  SOCIAL

  La data de 15 ianuarie, nici o instituție de învățământ general din țară nu activează la distanță din cauza carantinei, iar în autoizolare se...

  Copyright © 2020