Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  De mâine, centrele comerciale și piețele din capitală vor activa în regim normal

  De mâine, centrele comerciale și piețele din municipiul Chișinău vor activa în regim normal, însă cu respectarea obligatorie a măsurilor de prevenire și protecție împotriva COVID-19, se arată într-un comunicat emis de Primăria Capitalei.

  Astfel, din 1 iulie, piețele din Capitală vor activa de la 05:00 până la 19:00, inclusiv în zilele de odihnă, cu interzicerea comerțului ambulant în preajma lor. Totodată, zilele de luni vor fi sanitare pentru toate piețele din municipiul Chișinău, indiferent de forma de proprietate.

  De asemenea, se interzice accesul copiilor până la 7 ani în toate piețele de pe teritoriul municipiului, iar administratorii vor asigura realizarea acestei prevederi prin controlul riguros la punctele de intrare în zonele de comerț menționate.

  Tot de mâine, centrele comerciale din Chișinău, precum și unitățile comerciale specializate din cadrul acestora, cu excepția cinematografelor și centrelor de agrement amplasate în incinta acestora, vor activa cu program obișnuit, cu respectarea și monitorizarea strictă a prevederilor de prevenire a infecției COVID-19.

  În același timp, până în 15 iulie rămâne suspendată activitatea zonelor de agrement din Chișinău și organizarea ceremoniilor. Tot până la mijlocul lunii iulie sunt interzise și activitatea cluburilor de noapte și a discotecilor, scăldatul în lacurile cu plajă, aflarea în locuri publice în grupuri mai mari de 3 persoane, aflarea persoanelor pe terenuri de joacă, de sport și zone de agrement.

  TOP 24 de ore

  Facebook

  ALEGEREA EDITORILOR

  Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor va organiza, duminică, 4 iulie, un marș pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt din Capitală cu genericul...

  SOCIAL

  Weekend-uri culturale la Chișinău. Concertele, concursurile și activitățile cultural-artistice sunt vizitate de sute de persoane. Cel puțin asta spune primarul general Ion Ceban.

  SOCIAL

  Peste 4 300 de oameni au fost imunizați la Maratonul de vaccinare anticovid desfășurat pe data de 26 iunie la Palatul Republicii din capitală.

  SOCIAL

  „Apă-Canal Chişinău” va întrerupe temporar furnizarea apei potabile miercuri 23 iunie, orele 09.00 - 23.00. Va fi deconectată apa pe str. Bucuriei, 13A, 20,...

  Copyright © 2021