Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  De mâine, centrele comerciale și piețele din capitală vor activa în regim normal

  De mâine, centrele comerciale și piețele din municipiul Chișinău vor activa în regim normal, însă cu respectarea obligatorie a măsurilor de prevenire și protecție împotriva COVID-19, se arată într-un comunicat emis de Primăria Capitalei.

  Astfel, din 1 iulie, piețele din Capitală vor activa de la 05:00 până la 19:00, inclusiv în zilele de odihnă, cu interzicerea comerțului ambulant în preajma lor. Totodată, zilele de luni vor fi sanitare pentru toate piețele din municipiul Chișinău, indiferent de forma de proprietate.

  De asemenea, se interzice accesul copiilor până la 7 ani în toate piețele de pe teritoriul municipiului, iar administratorii vor asigura realizarea acestei prevederi prin controlul riguros la punctele de intrare în zonele de comerț menționate.

  Tot de mâine, centrele comerciale din Chișinău, precum și unitățile comerciale specializate din cadrul acestora, cu excepția cinematografelor și centrelor de agrement amplasate în incinta acestora, vor activa cu program obișnuit, cu respectarea și monitorizarea strictă a prevederilor de prevenire a infecției COVID-19.

  În același timp, până în 15 iulie rămâne suspendată activitatea zonelor de agrement din Chișinău și organizarea ceremoniilor. Tot până la mijlocul lunii iulie sunt interzise și activitatea cluburilor de noapte și a discotecilor, scăldatul în lacurile cu plajă, aflarea în locuri publice în grupuri mai mari de 3 persoane, aflarea persoanelor pe terenuri de joacă, de sport și zone de agrement.

  Facebook

  SOCIAL

  Primăria municipiului Chișinău informează că și în acest an copiii din grădinițele capitalei vor primi cadouri cu dulciuri, în contextul sărbătorilor de iarnă 2021-2022.

  SOCIAL

  Primăria municipiului Chișinău informează că din 1 decembrie 2021, pe străzile capitaleim pot fi văzute 5 troleibuze decorate cu luminițe multicolore, în spiritul sărbătorilor...

  SOCIAL

  Mai multe specii de conifere și foioase printre care specii de tei, castan, arțar şi frasin sunt plantaţi în aceste zile pe străzile principale...

  SOCIAL

  Problema ambuteiajului din capitală trebuie să fie soluționată de către MAI, dar nu de Primăria Chișinău. Municipalitatea are în obligația s-a să repare drumuri,...

  Copyright © 2021