Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Ion Ceban explică de ce îl susține pe Igor Dodon

  Ion Ceban spune că Igor Dodon este cel mai potrivit pentru funcția de președinte de țară, pentru că el are toate elementele cheie pentru această funcție. Declarațiile au fost făcut în cadrul unei emisiuni la Ren TV.

  „Eu am să spun de ce Igor Dodon. El are o echipă la toate nivelele. Cel mai importat asta e echipa. Fără echipă nu poți. Eu știu asta personal. Echipa este acele persoane cu care poți să te sfătui și care fac ceea pui în plan. Acum cea mai puternică echipă o are Igor Dodon. Aici vorbim și de partid și echipa de la Primăria Chișinău, dar și cea din Parlament. Cum va fi mai departe vom vedea. Are o programă foarte bună, atât pentru Chișinău, cât și pentru țară.

  Alții nu au o programă. Cu tot respectul, dar toți îl critică pe Igor Dodon. Bine, să presupunem că Igor Dodon e rău, dar ei ce propun? Ce propun pe segmentul economic, în sfera politică, socială? Ce perspective au ei cu privire la școli, universități, grădinițe, Academia de Știință. Nimeni nu are. Omul are o echipă, are merite, are experiență, cu atât mai mult în vreme de pandemie, și are un program bun. De ce să dai vrabia din mână pe cea din spini?”, a declarat acesta.

  Amintim că Ion Ceban și-a luat concediu timp de o săptămână pentru a-l susține pe Igor Dodon în campania electorală. Astăzi acesta s-a întors la lucru.

  facebook.com

  Facebook

  POLITICA

  Președintele țării, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu Ambasadorul Republicii Armenia în Republica Moldova, Jivan Movsisyan, cu ocazia încheierii misiunii sale diplomatice în...

  SOCIAL

  Se încearcă furtul proprietății municipale, asta după ce o construcție provizorie din inima Chișinăului care de mulți ani a rămas abandonată, a fost privatizată....

  POLITICA

  Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a primit scrisorile de acreditare de la noul Ambasador agreat al Austriei în țara noastră, E.S. Stella Avallone.

  SOCIAL

  Fără concerte de sărbătorile de iarnă. Cel puțin asta spune primarul general, Ion Ceban, care afirmă că situația pandemică din Moldova a depășit statistica...

  Copyright © 2020