Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • LUMEA

  Cutremur în sudul Pakistanului. Cel puţin 20 de oameni au murit, 200 au fost răniți

  Cel puţin 20 de oameni au murit şi 200 au fost răniți într-un cutremur cu magnitudinea 5,7 care s-a produs joi dimineaţa în sudul Pakistanului, au declarat oficiali locali.

  ”Primim informaţii că 20 de persoane au murit în urma cutremurului. Operaţiunile de salvare sunt în desfăşurare”, a declarat pentru AFP ministrul de Interne al provinciei Baluchistan, Zia ullah Langau, scrie Agerpres.

  Printre cei care şi-au pierdut viaţa în urma prăbuşirii clădirilor se află și o femeie şi şase copii. Autoritățile se tem că numărul morților este mai mare.

  Au fost provocate alunecări de teren și mai multe case din regiune au fost avariate, a declarat Naseer Ahmed Nasir, directorul general al Autorității Naționale regionale de Gestionare a Dezastrelor, potrivit ziarului Dawn.

  Cutremurul, cu magnitudinea 5,7 s-a produs la o adâncime de 20 km, la 22:01 GMT (joi, ora locală 03:01), potrivit Institutului seismologic american USGS.

  Seismul a avut loc într-o regiune muntoasă, la aproximativ 430 de mile sud-vest de capitala Islamabad. Zona este cunoscută pentru numeroasele sale mine de cărbune.

  digi24.ro

  Facebook

  LUMEA

  Un cutremur cu magnitudinea 6,1 s-a produs marţi pe insula greacă Karpathos şi a fost resimţit inclusiv în Creta, unde activitatea seismică din ultimele...

  LUMEA

  Cel puțin 25 de persoane au murit, marți, și alte 14 au fost rănite, după ce un autobuz a căzut peste 300 de metri...

  LUMEA

  Un cutremur cu magnitudinea 6,3 s-a produs marţi în zona insulei Creta din Grecia, a anunţat Centrul Seismologic Euro-Mediteranean (EMSC).

  LUMEA

  Un cutremur cu magnitudinea preliminară 6,1 şi revizuită la 5,9, care a zguduit joi seară regiunea Tokyo, s-a soldat cu circa 20 de răniţi,...

  Copyright © 2021