Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • LUMEA

  Cutremur cu magnitudinea de 5,6 în Creta. Seismul s-a resimţit în oraşe din Egipt

  Un cutremur cu magnitudinea de 5,6 s-a înregistrat miercuri în Insula Creta, Grecia, a anunţat Institutul de Geodinamică al ţării, citat de Reuters.

  Nu s-au raportat imediat răniţi sau pagube.

  Centrul Seismologic European Mediteranean (EMSC) a înregistrat inițial seismul ca având magnitudinea de 6.1. Autorităţile egiptene, la rândul lor, au raportat că seismul a fost resimţit în unele oraşe ale ţării.

  Cutremurul a avut loc la o adâncime de 80 km, a declarat EMSC. Potrivit Institutului de Geodinamică al Greciei, adâncimea a fost de 42,7 km.

  Akis Tselentis, directorul Institutului Geodinamic din Grecia, a declarat că seismul a avut loc în mare și că dacă ar fi fost înregistrat pe uscat ar fi produs pagube.

  digi24.ro

  TOP 24 de ore

  Facebook

  LUMEA

  Un cutremur cu magnitudine 5,4 s-a produs duminică în largul insulei grecești Creta, informează Reuters. Momentan nu au fost raportate victime sau pagube, potrivit...

  LUMEA

  Un seism cu magnitudinea 7,3 s-a produs marţi estul Indoneziei, la circa 100 de kilometri de orașul Maumere, anunță Serviciul de prospectare geologică al...

  LUMEA

  Un cutremur cu magnitudinea 6,1 s-a produs marţi pe insula greacă Karpathos şi a fost resimţit inclusiv în Creta, unde activitatea seismică din ultimele...

  LUMEA

  Un cutremur cu magnitudinea 6,3 s-a produs marţi în zona insulei Creta din Grecia, a anunţat Centrul Seismologic Euro-Mediteranean (EMSC).

  Copyright © 2021