Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  «Curte confortabilă»

  Lucrările în cadrul programului municipal al fracțiunii municipale a Partidului Socialiștilor „Curte confortabilă” sunt în toi. Pavaj nou, mobilier urban, renovarea curților. Și acestea sunt doar o parte a lucrărilor planificate. Vedeți detalii, imediat.

  Schițele în cadrul programului municipal al fracțiunii Partidului Socialiștilor sunt déjà gata. Se planifică renovarea pavajului și a bordurilor, a iluminatului și a terenurilor de joacă, acolo unde va fi necesar.

  Alexandr Odințov, vicepreședintele Fracțiunii PSRM în CMC

  «„Pentru a începe prima etapă, am tăiat deja plopii vechi, care erau periculoși pentru oameni, după care trotuarul va fi adus în ordine, zona de joacă, foișorul și terenul amenajat anterior, de asemenea vor fi reabilitate. Va exista iluminat nou, adică o curte complet amenajată la cheie. „

  Schimbările vor fi simțite de locuitorii a câte șapte curți din diferite sectoare ale capitalei.

  Botanica:
  Str. Pandurilor 68
  Bulevardul Dacia 20-22\2
  Str. Aeroportului 8
  Bulevardul Cuza Vodă 18\1
  Str. Minsk 49\2
  Bulevardul Traian 1\1
  Șoseaua Muncești 240

  Alexandr Odințov, vicepreședintele Fracțiunii PSRM în CMC

  „La Botanica, inițial erau planificate 70 de adrese, dar datorită faptului că bugetul municipal nu dispune de fonduri suficiente, vor fi reabilitate 35 de gospodării din Chișinău. Am refuzat acele adrese în care sunt necesare intervenții foarte scumpe pentru fonduri suplimentare la Lumteh, grădinăritul este scump. S-a decis abandonarea temporară a acelor curți scumpe, temporar. „

  Costul reabilitării unei curți depinde de starea acesteia. În unele din ele se vor desfășura lucrări majore în alte doar reparații cosmetice. În total, pentru proiectul municipal s-au alocat aproximativ 80 de milioane de lei.

  Telegram channel

  a-tv.md

  Copyright © 2021