Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Cursa de alergare Fun Run se organizează în această duminică

  Cursa de alergare Fun Run va avea loc duminică, 25 septembrie, în municipiul Chișinău. Punctul de start este Piața Marii Adunări Naționale. Participanții vor alerga 1,5 km în zona centrală a capitalei, transmite IPN.

  Traseul pe care îl vor parcurge participanții este: Piața Marii Adunări Naționale, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt – strada Vasile Alexandri – Veronica Micle – Bănulescu Bodoni, Piața Marii Adunări Naționale. Durata cursei este estimată la 20 de minute.

  Înregistrarea se face gratuit pe site-ul Chisinau Big Hearts Marathon. În ziua evenimentului, începând cu ora 7.30, participanții înregistrați  vor primi tricoul cursei Fun Run. Startul va fi dat la ora 9.00.

  Cursa de alergare gratuită face parte din evenimentul sportiv „Chisinau Big Hearts Marathon” care se va desfășura în perioada 24-25 septembrie. Partenerul distanței este Primăria municipiului Chișinău.

  ipn.md

  TOP 24 de ore

  Facebook

  SOCIAL

  Cozi imense la maratonul de vaccinare cu Sputnik V. Liderul PSRM, Igor Dodon a venit și el să se imunizeze, așa cum a anunțat...

  SOCIAL

  Primăria municipiului Chișinău informează că în cadrul Maratonului de vaccinare pentru rapel (doza II cu Pfizer și Sinovac, urmare a evenimentului din 28-30 mai,...

  Copyright © 2021