Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Cupa primarului general

  Cupa primarului general al municipiului Chișinău-2021 la K-1 a avut loc pe data de 19 iunie. Luptele s-au desfășurat pe stadionul de fotbal cu nisip din parcul La Izvor. Despre cum a fost la eveniment, aflați din reportaj.

  Nikita Bogomol este o kickboxer de a doua generație. La vârsta sa fragedă, se mândrește deja cu medalii și titluri. Chiar înainte de pandemie, Nikita a devenit campion al Moldovei și a participat la Campionatul European, unde a ocupat locul 3. Iar astăzi se numără printre participanții la competiție în cadrul Cupei Primarului General al municipiului Chișinău.

  Nikita Bogomol, luptător

  «Într-o zi, un coleg de clasă mi-a spus că s-a inaugurat o secțiune care se deschise la școală. M-am uitat, mi-a plăcut și o fac de mult timp».

  În cadrul turneului, au avut loc spectacole demonstrative ale celor mai tineri sportivi care și-au întrecut puterile la disciplina K-1, la lupte semi-profesionale și la lupte grele. Au participat în total 42 de luptători, dintre care 20 au fost la categoria copii.

  Rustam Aliev, președinte, Organizația Obșetască «GARUDA FC»

  «Astăzi vom avea box pentru amatori – copii. Copii drăguți, amatori cu titlul. Vom avea perechi semi-profesionale, vom avea lupte profesionale și patru pentru cupa primarului».

  Cu râvnita cupă a primarului s-au ales doi luptători. Este vorba despre Vadim Nicolschi și Maximus Bejenuță. Pentru ambii, victoria a fost o adevărată surpriză, dar foarte plăcută.

  Vadim Nicolschi, luptător

  „După luptă – fericire, am câștigat, am mers mult timp la asta, am un bunic care contează pe mine, am o familie, fac toate acestea pentru ei, nu am nevoie de nimic, doar pentru ei . ”

  Maximus Bejenuță, luptător

  „Desigur, euforie, pentru că am câștigat, ca orice luptător pe care l-am antrenat, și nu în zadar.”

  Competiția a avut loc sub patronajul primăriei Chișinău și personal a primarului general al municipiului, Ion Ceban, cu respectarea strictă a tuturor măsurilor anti-epidemice.

  Telegram channel

  a-tv.md

  TOP 24 de ore

  Facebook

  Copyright © 2021