Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  „Cu un răspuns expres nu putem veni acum!” Mesajul ministrului Agriculturii, pentru fermierii, care așteaptă ajutor

  Fermierii, care în acest an au suportat pagube din cauza calamităților naturale, nu vor primi ajutor de la stat. Cel puțin asta a lăsat să se înțeleagă ministrul Agriculturii, în cadrul unei conferințe de presă. Fiind întrebat, când fermierii vor putea beneficia de compensanții, Viorel Gherciu a spus că este o întrebare adresată prea des.

  „Cu un răspuns expres nu putem veni acum, dar pe viitor vom pune accent pentru a promova asigurarea culturilor agricole și va fi o responsabilitate a companiilor de asigurare și nu va necesitata o presiune asupra Guvernului”, a declarat Gherciu.

  Precizăm că din cauza calamităților din primăvara-vara anului 2021, fermierii au înregistrat pagube care se ridică la peste 50 de milioane de lei.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  facebook.com

  SOCIAL

  Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a adresat cetățenilor din toată țara, în contextul stării de urgență în sectorul energetic și al crizei sanitare.

  SOCIAL

  Astăzi, Biserica Ortodoxă prăznuiește soborul cinstitului şi slăvitului prooroc Ioan, Înaintemergătorul şi Botezătorul Domnului.

  SOCIAL

  Dragi prieteni! Sărbătorile de iarnă au un rol aparte în viața noastră. Ele ne amintesc nouă, tuturor, cât de importantă este familia, cât de...

  SOCIAL

  Mesajul președintelui PSRM, Igor Dodon, cu prilejul Zilei Poliției Naționale:

  Copyright © 2021