Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Cu ocazia lansării noului an de studii, Zinaida Greceanîi a adresat un mesaj de susținere către pedagogi, elevi, părinți și bunei

  Cu ocazia lansării noului an de studii, Zinaida Greceanîi a adresat un mesaj de susținere către pedagogi, elevi, părinți și bunei.

  “Dragi profesori, elevi, părinți și bunei,

  S-a încheiat cea mai neordinară vacanță de vară, începe cel mai neobișnuit an școlar. Autoritățile, administrațiile liceelor, gimnaziilor, grădinițelor de copii au depus eforturi enorme pentru a adapta, foarte minuțios, procesul educațional la cerințele actuale în sănătatea publică. Chiar dacă par extraordinar de rigide, regulile au fost concepute astfel încât copiii și pedagogii să fie în siguranță, iar orele – maxim conforme cu standardele educaționale clasice.

  Știu că în contextul noului an școlar așteptați cuvinte de consiliere și încurajare din partea demnitarilor de stat. Este firesc, odată ce ne-ați încredințat responsabilitatea să orânduim lucrurile în țară.

  În acest sens doresc să accentuez următoarele.

  Dragi pedadogi, Dumneavoastră vă revine cel mai mare efort în această încercare. Totodată, noi – autoritățile – ne asumăm să fim mai aproape ca oricând de Dumneavoastră, să vă împărtășim grijile și responsabilitățile, să vă motivăm după meritul și eforturile extraordinare depuse.

  Dragi părinți și bunei, eu trăiesc aceleași emoții pe care le aveți și Dumneavoastră, la începutul anului de studii, și vă asigur că este în interesul nostru comun ca copiii să fie protejați, educați și bine dispuși. Ei sunt tot ce avem mai scump pe pământ!

  Dragi copii și adolescenți, școala este parte importantă a vieții. Chiar dacă a devenit puțin altfel, învățământul rămâne necesar pentru a obține succes în viitor. Vă doresc baftă în noul an școlar și multă sănătate. Noi, cei maturi, continuăm să lucrăm pentru îmbunătățirea condițiilor, pentru ca anii de școala să vă fie utili, plăcuți și să rămână o amintire frumoasă. Să pășiți cu dreptul pragul școlii și să ne fie într-un ceas bun tuturor!”, a menționat Zinaida Greceanîi.

  socialistii.md

  Facebook

  POLITICA

  Speakerul, Zinaida Greceanîi, a adresat Președintelui Parlamentului (Saeima) Republicii Letonia, Ināra Mūrniece, un mesaj de felicitare prilejuit de Sărbătoarea Națională a Letoniei.

  SOCIAL

  Primarul general Ion Ceban a venit cu mesaj către studenți cu ocazia Zilei Internaționale a acestora. Ceban spune că cine a fost student știe...

  SOCIAL

  „Astăzi vin cu un mesaj de felicitare pentru toți cei care studiază și cred că știința aduce beneficii societății, pentru toți studenții care reprezintă...

  SOCIAL

  Mesajul Președintelui Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, cu ocazia Zilei internaționale a studenților:

  Copyright © 2020