Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ALEGEREA EDITORILOR

  Crearea blocului de stânga este în primul rând succesul cetățenilor, spune Corneliu Furculiță

  PSRM salută decizia PCRM de a răspunde pozitiv la apelul socialiștilor cu privire la crearea Blocului Electoral al Socialiștilor și Comuniștilor. Președintele fracțiunii parlamentare PSRM, Corneliu Furculiță, a declarat, la NTV Moldova, că scopul acestui bloc este de a câștiga alegerile și de a restabili statul de drept în Republica Moldova.

  Deputatul a menționat că PSRM a lansat decizia de a crea un bloc de stânga în urma discuțiilor și solicitărilor care au venit din partea cetățenilor. Potrivit lui Furculiță, invitația rămâne deschisă și pentru alte forțe politice de stânga cu viziuni orientate spre interesele naționale.

  ”Este un succes și vreau să felicit votanții de stânga că în sfârșit nu vor fi puși în fața dilemei pe cine să aleagă. Este un bloc puternic care le va reprezenta interesele. Electoratul de stânga va înțelege că este important să iasă la alegeri și să ia o decizie care va decide viitorul țării în care trăiesc”, a declarat Furculiță.

  Deputatul PSRM a menționat că ambele formațiuni politice au aceleași viziuni asupra felului cum trebuie dezvoltată țara, cum trebuie apărate interesele cetățenilor și care sunt pericolele care planează asupra suveranității țării.

  Furculiță a amintit că în perioada guvernării PCRM economia a fost revigorată, țara a fost scoasă de sub dependența instituțiilor financiare internaționale, au fost oprite privatizările ilegale, a fost asigurată stabilitatea financiar-bancară și restabilită ordinea de drept în țară.

  Corneliu Furculiță a mai declarat că la această etapă se poartă discuții despre lista electorală a Blocului și cu siguranță în ea se vor regăsi doar membri PSRM și PCRM. Potrivit deputatului, primii în listă vor fi reprezentanții conducerii acestor formațiuni.

  Liderul fracțiunii PSRM s-a arătat convins că Blocul Electoral al Socialiștilor și Comuniștilor va lua majoritatea mandatelor în Parlament.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  socialistii.md

  Facebook

  POLITICA

  În aceleași tradiții plahotniuciste, în joia curată, înainte de Paște, venim cu rețineri! Declarația a fost făcută de către deputatul socialist Corneliu Furculiță, după...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Guvernarea trebuie să renegocieze urgent contractual cu Gazprom în care să obțină un preț mai mic de achiziție a gazelor naturale. Declarația a fost...

  POLITICA

  Noua structură a PSRM le va da posibilitatea mai multor membri din echipa socialiștilor să participe la procesul de conducere a partidului. Astfel Corneliu...

  POLITICA

  Noua putere de la Chișinău a confundat munca la guvernare cu activitatea în ONG-uri, unde există un regim confortabil și salarii frumoase, a declarat...

  Copyright © 2021