Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Covid 19 nu a dispărut

  Scăderea cazurilor noi de infectare cu virusul COVID-19 nu este motiv de relaxare. Salvatorii din întreaga țară s-au mobilizat pentru a continua campania de responzabilizare și informare a populației cu privire la riscurile infectării cu SARS-COV2. Angajații IGSU au ajuns în zeci de localități, unde au difuzat mesaje audio de prevenire și au împărțit sute de pliante informative.

  Liliana Pușcașu ofițer de presă IGSU

  Angajații instituției au ajuns în 44 localități din raioanele Bălți, Dubăsari, Ungheni, Ștefan Vodă, Râșcani, Basarabeasca și UTA Găgăuzia și au difuzat mesajul audio de prevenire prin sistemul sonor instalat pe autospecialele din dotare. Salvatorii au informat populația despre riscul infectării cu coronavirus. De asemenea, cetățenii au fost îndemnați să poarte măști de protecție în locuri publice, să păstreze distanța socială și să se adreseze imediat la medici în cazul apariției simptomelor COVID-19.

  Per-total, au fost împărțite peste 600 de pliante și aproximativ 1.200 de oameni au informați cu privire la riscurile infectării cu noul coronavirus. Tot, astăzi salvatorii au instalat mai multe corturi de informare anti COVID-19 în raioanele Strășeni, Ungheni, Râșcani. Acțiunile de profilaxie organizate de IGSU au loc zilnic și vin în susținerea Campaniei naționale de responsabilizare și informare „Fii în siguranță! COVID – 19 nu a dispărut”.

  a-tv.md

  Copyright © 2021