Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • LUMEA

  Coronavirus: Rusia va înregistra cel de-al doilea vaccin al său împotriva COVID-19 până pe 15 octombrie

  Rusia intenţionează să înregistreze până pe 15 octombrie cel de-al doilea vaccin potenţial al său dezvoltat împotriva maladiei COVID-19, a anunţat marţi agenţia de presă TASS, care citează agenţia sanitară rusă Rospotrebnadzor.

  Vaccinul vizat de această decizie a fost dezvoltat de Institutul Vector din Siberia, ai cărui specialişti au finalizat testele în fază incipientă pe pacienţi umani, săptămâna trecută.

  Rusia a înregistrat deja primul ei vaccin potenţial împotriva COVID-19, dezvoltat de Institutul Gamaleya din Moscova, în luna august.

  Testele în fază finală pentru acest vaccin, realizate pe un eşantion amplu, de peste 40.000 de oameni, sunt în curs de desfăşurare.

  agerpres.ro

  Facebook

  SOCIAL

  Pe perioada stării de urgență în sănătate publică, pacienții programați pentru internări și intervenții chirurgicale vitale nu vor avea acces la serviciile de terapie...

  POLITICA

  Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a declarat că va impune deputații să prezinte certificatul că s-au vaccinat sau testul că nu au COIVD, atunci când...

  LUMEA

  O demonstraţie împotriva măsurilor împotriva coronavirusului a dus la revolte în weekend la Milano, potrivit relatărilor din presa italiană de duminică, relatează DPA.

  SOCIAL

  Primarul General, Ion Ceban, participă la lucrările Forumului Internațional „Kazan Digital Week - 2021", care se desfășoară în perioada 21-24 septembrie, a.c., în orașul...

  Copyright © 2021