Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • LUMEA

  Coronavirus: Moscova va deschide centre de vaccinare împotriva COVID-19 pe 5 decembrie

  Moscova va deschide noile sale centre de vaccinare împotriva maladiei COVID-19 sâmbătă, 5 decembrie, iar primele persoane care vor fi inoculate vor fi profesorii, medicii şi angajaţii din sectoarele sociale, a anunţat joi primarul din capitala Rusiei, Serghei Sobianin, citat de Reuters.

  Preşedintele Vladimir Putin a ordonat miercuri ca programul de vaccinare voluntară pe scară largă împotriva COVID-19 să înceapă săptămâna viitoare în întreaga Rusie, spunând că profesorii şi medicii ar trebui să fie primele categorii profesionale care vor primi vaccinul Sputnik-V.

  Locuitorii din Moscova vor putea să se înregistreze pentru vaccinare utilizând o platformă online începând de vineri, a precizat primarul Serghei Sobianin într-o declaraţie publicată pe site-ul său.

  Rusia, care a evitat să impună măsuri specifice unui lockdown strict, a raportat joi un nou record de infectări zilnice – 28.145 – cu noul coronavirus, dintre care 7.750 de cazuri au fost raportate în Moscova.

  agerpres.ro

  Facebook

  LUMEA

  Variantele britanică şi sud-africană ale noului coronavirus SARS-CoV, care provoacă maladia COVID-19 şi sunt mai contagioase decât tulpina originală, au fost identificate deja în...

  SOCIAL

  Alte 258 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Toate cazurile sunt cu transmitere locală.

  LUMEA

  Japonia intenţionează să colecteze date de la persoanele care se infectează cu noul coronavirus chiar şi după ce au fost vaccinate pentru a evalua...

  LUMEA

  În lume crește numărul de persoane decedate după ce li s-a administrat vaccinul Pfizer.

  Copyright © 2020