Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • LUMEA

  Coronavirus: Danemarca a ridicat aproape toate restricţiile, cu excepţia cluburilor de noapte care rămân închise

  Guvernul danez a ridicat aproape toate restricţiile impuse pentru a stopa răspândirea COVID-19, majoritatea afacerilor urmând să se redeschidă vineri, relatează dpa.

  Cluburile de noapte şi discotecile sunt singura excepţie, conform deciziei susţinute de majoritatea parlamentarilor în cadrul unei şedinţe organizate luni seara.

  Cu toate acestea, danezii trebuie să continue să respecte distanţarea socială şi, în multe locuri, oamenii vor trebui să demonstreze că au fost vaccinaţi, testaţi negativ pentru coronavirus sau vindecaţi după ce au contractat boala.

  Danemarca a permis deja ca restaurantele, barurile, sălile de sport şi multe alte locuri să se redeschidă în urma deciziilor anterioare de ridicare treptată a restricţiilor.

  Majoritatea elevilor danezi merg, de asemenea, la şcoală de ceva timp.

  Şi studenţii vor putea merge din nou la cursuri, iar cursurile la seral şi şcolile de muzică vor putea, de asemenea, să îşi reia activitatea normală.

  Deschiderile se aplică şi saunelor, piscinelor şi părţilor interioare ale grădinilor zoologice şi parcurilor de distracţie, toate fiind închise de luni de zile.

  Danezii vor putea, de asemenea, participa şi la alte activităţi sportive şi de agrement.

  Programul de lucru la distanţă se va reduce în trei faze, astfel încât toţi cetăţenii se vor întoarce la muncă până la 1 august.

  Limita pentru numărul participanţilor la adunări va fi ridicată de la 25 la 50 de persoane pentru evenimentele la interior şi de la 75 la 100 de persoane la evenimentele în aer liber.

  agerpres.ro

  TOP 24 de ore

  Facebook

  LUMEA

  Parlamentul din Danemarca a adoptat joi o lege care interzice accesul persoanelor condamnate pentru fapte violente în baruri, restaurante şi alte localuri care servesc...

  LUMEA

  Danemarca va închide centrele comerciale pe timpul sărbătorilor, ca urmare a creşterii continue a numărului de cazuri de infectare cu noul coronavirus, a anunţat...

  Copyright © 2021