Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • LUMEA

  Coronavirus: Aproape 10.000 de noi infecţii într-o singură zi în Israel

  Israelul a înregistrat aproape 10.000 de noi infecţii cu coronavirus într-o singură zi pentru prima dată din ianuarie, în condiţiile în care Ministerul Sănătăţii a raportat marţi 9.831 de noi cazuri, informează DPA.

  Acesta este un salt comparativ cu săptămâna trecută, deşi şi numărul de teste a crescut de asemenea uşor.

  Potrivit Ministerului, 6,63% din aproximativ 153.000 de teste au fost pozitive în ultimele 24 de ore. Douăsprezece persoane infectate au murit şi numărul de bolnavi grav a scăzut la 678.

  Copiii cu vârsta de până la 9 ani continuă să reprezinte cel mai mare număr din noile infecţii.

  Începând din iunie, numărul de noi cazuri în Israel a crescut din nou semnificativ.

  Până în prezent, doar 59% din aproximativ 9,4 milioane de israelieni au fost vaccinaţi de două ori. Aproape 17% au primit deja o a treia doză de vaccin anti-COVID-19.

  La sfârşitul lunii iulie, Israelul devenea prima ţară din lume ce administrează a treia doză de rapel.

  agerpres.ro

  Facebook

  SOCIAL

  Republica Moldova înregistrează una dintre cele mai mari rate de creștere a numărului de cazuri de Covid 19 și de decese provocate de acesta,...

  SOCIAL

  Alte 850 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova, dintre care 693 în rândul persoanelor nevaccinate.

  LUMEA

  Israelul a hotărât să înceapă pregătirea pentru aplicarea celei de a patra doze de vaccinuri anti-Covid, din cauza apariției noilor tulpini mai contagioase.

  SOCIAL

  Primăria municipiului Chișinău informează că astăzi intervalul orelor 10:00-18:00, cele 2 puncte de vaccinare mobile se vor afla în următoarele locații: troleibuzul va fi...

  Copyright © 2021