Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Corneliu Furculiță: PSRM exclude orice dialog cu partidele oligarhice

  Fracțiunea parlamentară a PSRM este gata să dea curs propunerii liderului PDM, Pavel Filip, de a iniția un dialog cu mai multe partide parlamentare pe mai multe teme de actualitate, inclusiv despre situația complicată în agricultură și măsurile de combatere a pandemiei COVID-19. Liderul fracțiunii socialiste, Corneliu Furculiță, a făcut acest anunț într-o postare pe Facebook.

  “Ca urmare a propunerii liderului PDM de a iniția un dialog cu mai multe partide parlamentare pe mai multe teme de actualitate, inclusiv despre situația complicată în agricultură și măsurile de combatere a pandemiei COVID-19, declar că PSRM este de acord să existe această discuție. Subliniez că anterior președintele țării, Igor Dodon a încurajat un astfel de dialog, iar fracțiunea parlamentară a socialiștilor este deschisă discuțiilor cu forțele sănătoase din Legislativ”, scrie Corneliu Furculiță.

  Fruntașul socialist mai spune că formațiunea “este deschisă unei comunicări constructive cu orice forță politică sănătoasă, care vine cu propuneri constructive, inclusiv ce țin de organizarea și desfășurarea alegerilor libere și corecte”. Totodată, PSRM exclude orice dialog cu partidele oligarhice.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  Facebook.com

   

   

  Facebook

  POLITICA

  Președintele socialiștilor Igor Dodon convoacă Comitetul executiv al PSRM. Anunțul a fost făcut în această dimineață.

  SOCIAL

  Creștinii ortodocși de stil vechi îl prăznuiesc astăzi, 14 ianuarie, pe Sfântul Ierarh Vasile cel Mare, arhiepiscopul Cezareei Capadociei, unul dintre cei mai importanţi...

  SOCIAL

  În ajunul Anului Nou pe stil vechi ex-președintele Igor Dodon le-a transmis cetățenilor un mesaj de felicitare, urări de sănătate, pace și bunăstare.

  POLITICA

  Construcția hidrocentralei de la Novodnestrovsk poate duce la o criză de apă în municipiul Chișinău. Totodată, acest proiect înseamnă și cedarea din partea Moldovei...

  Copyright © 2020