Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ALEGEREA EDITORILOR

  Corneliu Furculiță: Legislativul la ora actuală nu mai reflectă voința poporului expusă în rezultatul alegerilor din 2019

  Președintele fracțiunii PSRM în Parlament, Corneliu Furculiță, susține că Legislativul la ora actuală s-a discreditat ca imagine și componență. Deputatul susține că multiplele cazuri de traseism politic nu mai reflectă voința poporului expusă în rezultatul alegerilor parlamentare din februarie 2019.

  ”Cunoaștem bine în ce situație și cum s-au derulat alegerile în 2019, ce regim era la acel moment, cum au fost făcute acele liste ale deputaților, cum a avut loc procesul de traseism politic pe tot parcursul acestui an”, a spus Furculiță la NTV Moldova.

  Deputatul a amintit că PSRM a condamnat de fiecare dată turismul politic al unor parlamentari, spre deosebire de alții care aplaudau și așteptau când se vor petrece aceste procese și în PSRM.

  ”Ați văzut cât de fermi am fost în apărarea pozițiilor fracțiunii? Eu consider că noi am curmat acest proces de traseism politic”, a menționat deputatul.

  Liderul fracțiunii PSRM susține că, în prezent, în Parlament sunt discuții despre o posibilă viitoare coaliție, dar indiferent de cum această coaliție se vrea a fi, fără participarea PSRM ea este imposibilă.

  Telegram channel

  a-tv.md

  TOP 24 de ore

  Facebook

  ALEGEREA EDITORILOR

  Procurorul general Alexandr Stoianoglo spune că instituțiile colegiale, inclusiv Parlamentul și Guvernul ar putea fi trase la răspundere. Pedepsele pot fi aplicate în urma...

  POLITICA

  Parlamentul din legislatura a zecea poate fi dizolvat. Decizia a fost pronunțată de către președintele Curții Constituționale, Domnica Manole.

  POLITICA

  Parlamentul urmează să decidă, astăzi, asupra creării Comisiei de anchetă pentru elucidarea circumstanțelor presupusei răpiri a ex-judecătorului ucrainean, Nicolae Ceaus. Proiectul de hotărâre a...

  POLITICA

  Fostul președinte al Curții Constituționale Victor Pușcaș a explicat pentru Sputnik Moldova ce se poate întâmpla după eșuarea tentativei de învestire a Guvernului Grosu.

  Copyright © 2021