Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ALEGEREA EDITORILOR

  Corneliu Furculiță: Deputatul PAS Dumitru Alaiba este omul lui Vlad Plahotniuc infiltrat în Blocul ACUM

  Deputatul PAS Dumitru Alaiba este omul lui Vlad Plahotniuc infiltrat în Blocul ACUM. Declarația a fost făcută de către președintele fracțiunii PSRM, Corneliu Furculiță, la NTV Moldova.

  Socialistul a explicat că primele “conserve oligarhice” care au fost demascate, sunt Iurie Reniță, Lilian Carp și Octavian Țîcu. Aceștia și-au dat arama pe față încă în 2019, după ce fostul lider al PDM a fugit din țară.

  Astăzi, când proiectele lui Plahotniuc, PRO Moldova și PP Șor, se confruntă cu o nouă criză, a mai fost demascat un deputat – Dumitru Alaiba, parlamentar din fracțiunea PAS.

  Precizăm că după ce deputatul Ștefan Gațcan a declarat că renunță la mandat, iar membrii PRO Moldova au organizat o adevărată vânătoare pentru a-l găsi, Dumitru Alaiba a susținut echipa lui Candu.

  Pe parcursul ultimelor două zile, deputatul Maiei Sandu a publicat pe Facebook mai multe postări, în care erau transmise aceleași mesaje, pe care le promova și finul lui Vlad Plahotniuc, Andrian Candu.

  NOTĂ: Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  Facebook

  POLITICA

  Mesajul Președintelui Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, cu ocazia Zilei diplomatului:

  POLITICA

  Președintele socialiștilor Igor Dodon convoacă Comitetul executiv al PSRM. Anunțul a fost făcut în această dimineață.

  SOCIAL

  Creștinii ortodocși de stil vechi îl prăznuiesc astăzi, 14 ianuarie, pe Sfântul Ierarh Vasile cel Mare, arhiepiscopul Cezareei Capadociei, unul dintre cei mai importanţi...

  SOCIAL

  În ajunul Anului Nou pe stil vechi ex-președintele Igor Dodon le-a transmis cetățenilor un mesaj de felicitare, urări de sănătate, pace și bunăstare.

  Copyright © 2020