Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Corneliu Furculiță: Creșterile prețurilor sunt rezultatul unei guvernări deficitare a PAS

  „Acesta este rezultatul unei gestionări proaste”. Astfel, deputatul Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Corneliu Furculiță a comentat creșterea nejustificată a prețurilor la produsele de panificație și creșterea continuă a prețurilor la combustibili.

  În același timp, politicianul a subliniat că toate acestea se întâmplă pe fondul inacțiunii absolute a conducerii actuale a țării.

  „Chiar înainte de alegeri, am spus că trebuie să nu uităm de promisiunile pe care le dau și, după ce vor ajunge la putere, să le evaluăm prin faptele lor mai ales dacă lucrurile nu merg mai bine, iar vina este pasată către alte structuri, în condițiile în care acum au puterea deplină: propriul președinte, propriul prim-ministru și propriul parlament. De ce mai au nevoie?”, se întreabă demnitarul.

  Deputatul opinează că PAS-ul nu se mulțumește doar cu aceasta. Acum urmează să schimbe șefii tuturor agențiilor și instituțiilor de stat, mai mult, fără să organizeze concursuri.

  „PAS și-a asumat responsabilitatea pentru tot ce se întâmplă acum în Republica Moldova – să fie responsabil”, a rezumat Corneliu Furculiță.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  sursa video: youtube

  Facebook

  ALEGEREA EDITORILOR

  Vicepreședintele Fracțiunii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor consideră că alte partide republicane nu participă pentru că se tem de înfrângere.

  POLITICA

  Moldova este la un pas un nou val de infectări cu noul coronavirus, iar noul ministru al Sănătății, Ala Nemerenco, ale cărei activități sunt...

  POLITICA

  Corneliu Furculiță s-a pronunțat în legătură cu situația plăcuțelor de înmatriculare transnistrene. În cadrul unei emisiuni la un post local de televiziune socialistul a...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Angajații din sistemul de educație, care nu au fost vaccinați împotriva COVID, trebuie să fie testați din banii statului. Opinia a fost expusă de...

  Copyright © 2021