Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Corneliu Furculiță va solicita Procuraturii Generale să investigheze cu privire la mituirea lui Gațcan

  Președintele fracțiunii Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Corneliu Furculiță, a declarat astăzi, în cadrul unui briefing de presă, că intenționează să facă apel la Procuratura Generală cu privire la faptul miturea lui Gațcan. El a menționat că în urmă cu două săptămîni, Gațcan însuși i-a spus că reprezentanții „Pro-Moldova” i-au oferit 500 de mii pentru părăsirea fracțiunii.

  Corneliu Furculiță a remarcat că atunci suma propusă lui Gațcan nu părea să-l satisfacă. El a sugerat să se dubleze sau chiar tripleze.

  „Eu personal voi face astăzi apel la Procuratura Generală , prezentînd declarația în care voi remarca că am avut o discuție cu Gațcan cu ceva timp în urmă și că el a menționat că vor să-l mituiască”, a spus Furculiță.

  Președintele fracțiunii PSRM l-a îndemnat pe Ștefan Gațcan să-și predea mandatul, din moment ce nu îi aparține și să doneze banii primiți sistemului de sănătate pentru lupta împotriva coronavirusului.

  NOTĂ: Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  Facebook

  SOCIAL

  Pacienții, care au avut de suferit din cauza unei erori medicale, vor primi despăgubiri materiale. Totodată, doctorii ar putea fi asigurați pentru cazuri de...

  POLITICA

  Președintele fracțiunii PSRM, Corneliu Furculiță a comentat atacurile PAS și a Maiei Sandu la adresa Comisiei Electorale Centrale.

  SOCIAL

  În acest an, pensionarii și beneficiarii de alocații sociale, în special cei cu pensie/alocație lunară de până la 3000 de lei, vor primi, în...

  POLITICA

  Președintele fracțiunii PSRM, Corneliu Furculiță, susține că cei care au întors spatele și au dat cu piciorul în toate problemele agricultorilor cât au condus...

  Copyright © 2020